Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   E36 INCHIDERE CENTRALIZATA (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/351565-e36-inchidere-centralizata.html)

GaLu_Bv 24-12-12 00:19

E36 INCHIDERE CENTRALIZATA

SALUTARE , AM O PROBLEMA CU USA DE PE DREAPTA , NU SE INCHIDE SI NICI NU SE DESCHIDE DIN ALARMA , PROBLEMA E CA MECANIC (DIN CHEIE) SE INCHIDE TOT IN AFARA DE USA DE PE DREAPTA,SI DACA INCHID DE LA USA DE PE DREAPTA SE INCHIDE TOT IN AFARA DE USA DE PE STANGA.
POATE SA FIE DE LA ALARMA? EXISTA VREUN FIR SAU CEVA CE FACE CA CELE 2 USI SA COMUNICE INTRE ELE? AM SCHIMBAT BROASCA CA AM ZIS CA E MOTORASUL,DAR NIMIC,AM SCHIMBAT SI MODUL DE INCHIDERE CA AM ZIS CA E ALA,AM VERIFICAT SI INSTALATIA USII SI NIMIC...:sad:
AM VERIFICAT SI FIRELE DE LA PORTBAGAJ SA NU FIE INTRERUPTE
DACA INCHID DE LA PORTBAGAJ MERGE DOAR PORTBAGAJUL SI USITA DE LA REZERVOR :sad:

VA MULTUMESC

BMW E36 320 COUPE AN 94

GaLu_Bv 24-12-12 11:53

Re: E36 INCHIDERE CENTRALIZATA

nimeni ,nimic? un sfat ? o idee ?

alecsutz03 24-12-12 19:07

Quote:

Originally Posted by GaLu_Bv (Post 5295282)
nimeni ,nimic? un sfat ? o idee ?

motorasul l-ai schimbat...masoara firele daca ai continuitate......dar cred ca motorasul din partea dreapta e defect....din cauza ca tie iti declanseaza intrerupatorul atunci cand inchizi din cheie usa din dreapta....incearca sa scoti motorasul si da-i curent pe direct si vezi daca-ti declanseaza...sau mai simplu
pune pe unul sa iti incuie din stanga si....tu din dreapta stai cu aparatu si masoara daca ajunge curent atunci cand ti-o incuie/descuie!

alecsutz03 24-12-12 19:09

SUCCES!!!

Sparkle_81 24-12-12 19:45

Quote:

Originally Posted by alecsutz03 (Post 5295624)
motorasul l-ai schimbat...
..........

Cred ca se refera la inchiderea originala a masinii, ce nu implica motorase. Tu referi la o inchidere after. ce implica motorase/anctuatoare .

alecsutz03 24-12-12 22:04

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5295670)
Cred ca se refera la inchiderea originala a masinii, ce nu implica motorase. Tu referi la o inchidere after. ce implica motorase/anctuatoare .

si acest sistem trebuie sa aibe un motoras....eu la mine am vazut tot un sistem electric....
deci desfa sistemul de inchidere si du-te la usa din stanga si vezi daca declanseaza...ia-o babeste!

GaLu_Bv 24-12-12 22:14

inchiderea centralizata e a masinii , motorasul e schimbat e a doua broasca si tot la fel face...si al doilea modul de confort,mie imi ie sa nu fie din alarma....

alecsutz03 24-12-12 22:16

Quote:

Originally Posted by GaLu_Bv (Post 5295793)
inchiderea centralizata e a masinii , motorasul e schimbat e a doua broasca si tot la fel face...si al doilea modul de confort,mie imi ie sa nu fie din alarma....

verifica continuitatea firelor...daca nu anunta-ma si desfac de la mine unitatea de la inchidere si o probam la tine cand ajung in bv....dai un telefon daca e...nici nu se pune problema!

GaLu_Bv 24-12-12 22:20

e a doua....si tot la fel face nu are cum din 2 chiar ambele sa faca la fel pe aceeasi parte :(....ciudat e ca cateodata o ia,dar asa din prostie si ori se deschide ori se inchide depinde de nu stiu...si firele mi le-e verificat un electrician si mi-a zis ca am continuitate pe ele....ma gandesc sa anulez alarma si sa vad daca cu ea anulata o pot inchide din cheie total!

alecsutz03 24-12-12 22:23

Quote:

Originally Posted by GaLu_Bv (Post 5295801)
e a doua....si tot la fel face nu are cum din 2 chiar ambele sa faca la fel pe aceeasi parte :(....ciudat e ca cateodata o ia,dar asa din prostie si ori se deschide ori se inchide depinde de nu stiu...si firele mi le-e verificat un electrician si mi-a zis ca am continuitate pe ele....ma gandesc sa anulez alarma si sa vad daca cu ea anulata o pot inchide din cheie total!

eu am o nelamurire...deci daca inchizi din cheie nu se incuie usa opusa...daca inchizi din telecomanda se inchide tot in afara de usa din dreapta?

GaLu_Bv 24-12-12 22:25

din alarma se inchide tot in afara de usa de pe dreapta

daca inchid din cheie de la usa de la sofer se inchide tot si aia de pe dreapta NU
daca inchid din cheie de la usa de pe dreapta se inchide tot si aia de la sofer NU

alecsutz03 25-12-12 08:13

Quote:

Originally Posted by GaLu_Bv (Post 5295806)
din alarma se inchide tot in afara de usa de pe dreapta

daca inchid din cheie de la usa de la sofer se inchide tot si aia de pe dreapta NU
daca inchid din cheie de la usa de pe dreapta se inchide tot si aia de la sofer NU

Deci raspunsul l-ai dat cam singur....continuitatea pe fire ai,motorasele merg....deci ramane unitatea centrala....:rolleyes2

GaLu_Bv 25-12-12 14:31

e a 2-a :( o sa ma duc sa iau alta.... sa fac proba cu una care merge direct de pe masina....atat mi-a mai ramas....si sa vad alrma sa nu fie de la ea...altceva nu am ce....sa treaca sarbatorile...

GaLu_Bv 26-12-12 14:40

5 Attachment(s)
inca nu am reusit sa ii dau de cap

modul de inchidere

atasez cateva poze

GaLu_Bv 31-12-12 14:19

un ajutor ceva?nimeni nimic....un sfat orice sa stiu ce sa ma apuc sa caut sa fac,sa masor ?

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning