![]() |
supernova-iluminare bord-astept pareri
stiu k nu e realizat f bn si d aceea vreau sa-mi ziceti p unde sa mai umblu si c sa-i mai fac. as avea si cateva intrebari pentru cei care au mai lucrat asa ceva. astept parerile voastre. bft
|
Re: supernova-iluminare bord-astept pareri
7 Attachment(s)
astea sunt pozele, e prima mea incercare si eu zic k au iesit binisor.
|
Arata marfa asa pe albastru. Dar daca ai putea sa faci si o folie alba pe care sa o lipesti peste indicatoare ca sa se vada ceva gen logan prestige, opel astra full,etc. in rest toate bune
|
acul din mijloc lipseste ?
P.S. mai pune nijte benzina ca ramai in pana prostului :D |
hmmm...benzina mai are...io aseara am mers cu acul sub linia alba(kre e in spatele celei roshii :P )
mie nu nu prea imi place....prea deschis albastru ala...parerea mea cel putin...parca mergea un albastru mai inchis...un mov ceva bafta si inca ceva...incearca sa acoperi locurile unde sunt ledurile k "da" urat daca se vad...incearca sa pui ceva ca sa se vada doar lumina data de ele... |
un neon albastru ca sa se vada acele verde fosforescent !! ce zici ?
|
Zi-mi te rog si mie ce fel de leduri ai luat pt iluminarea bordului
|
au trebuit facute ceva adaptari sau alte chesti
|
mwaaaaa albastru vreau si eu baga detalii mersi bafta
|
hai frate cu detaliile ca stam cu gura cascata....
arata dragutz... in poze... eu unul mi-as pune.... numa' sa scap de kitsch-ul ala nenorocit.... P.S.: aveti grija cu benzina din rezervor ca eu am ars deja o pompa si una noua e vreo 4 mil cu tot cu montaj. eu zic sa n-aveti mai putin de 10 litri.... |
spuneti-mi exact c anume vreti. 0726350596 sau p mess bogdanutz_19. bafta la tun
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning