![]() |
Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
3 Attachment(s)
Salutari tuturor,
Am unit toate thread-urile in unul singur in care va fi vorba de toate proiectele si activitatile mele ! Aici veti putea vedea, Mazda Rx7FD Nissan Skyline R33 GTs-t Nissan Silvia S14 si asa mai departe ... Bun Venit In Lumea Driftului ! TENGU Rx7 generati a 3-a 1993 1300cc 239hp stock Twin turbo engine: complete performance engine rebuilt ACT racing clucth kit + ACT light weight fly wheel Greddy front mount intercooler kit performance oil pump Microtech stand alone engine management Turbosmart megasonic blow of valve performance radiator fuel pump + injectors Turbosmart boost gauges Greddy extra light pulleys kit Greddy intakes + air filters Turbosmart boost controler Acestea sunt numai cateva din modificarile facute pe masina ... exterior: stock Interior: stock Performance 0-100km/h yet to be run .. :D 1/4 mile yet to be run :lol: Pot in schimb sa va dau timpii stock 0-100km/h 4,9sec 1/4 mile 13,9sec _________________ |
3 Attachment(s)
more rx7 pcs... :)
|
amandoua arata bine(stiu ca mx6-le nu e vopsit)dar prefer rx7-le
e primu rx7 care-l vad in rom... |
Re: mazda mx6 & mazda rx7 gen3-a
8 Attachment(s)
Poze cu cateva dintre upgradu-rile la rx7
|
- Act Clutch Kit
- Fise Bujii Racing - Turbosmart Manual Boost Controler 2 Stages - Blow Off Valve - Pompe Benzina - Surge Tank - Flywheel 5,5kg - Cateva Dintre Revistele Care Le Citesc Eu Aici :) |
Lots more to come shortly !!!!!!!!!!!!!! :)
|
5 Attachment(s)
Some more goodies ... :) !!!!!!!
|
bai omule..mai tampit..si pe celalalt forum...ai niste poze criminale...:lol: :lol: stii la ce ma refer...
|
4 Attachment(s)
....more parts..
|
in ordine....
1- performance radiator 2- intercooler 3- tevi intercooler, conexiuni pt ele de silicon, fortun silicon pt vacumuri 4- boost gauge, oil temp. gauge, batery gauge si suportul pt ele 5- turbotimer 6- ignition sistem 7- microtech stand alone engine management 8- bujii racing HKS 9- engine internals kit STILL A LOT MORE TO COME ... :) |
Tengu - Project Drift Johannesburg - Rx7 type R FD3
10 Attachment(s)
Noua mea achizitie in africa de sud !!!!!! :) :) :)
|
5 Attachment(s)
more pics.....
|
Project Drift Johannesburg - RX7 type R FD3
1 Attachment(s)
.......*** ******************************************
MAZDA RX-7 TYPE R FD3 1992 66,000KM *** dotari *************************************** *PS, PW, AC, ABS *** Up grade parts *********************************** *MAZDA SPEED FULL BODY KIT *17 INCH ALLOY BY MAZDA SPEED LATE MODEL *BIG INTER COOLER BY HKS *POWER UP COMPUTER BY MINES *MECHANICAL LSD *ADJUSTABLE SUSPENSION BY BILSTEIN *STAINLESS EXHAUST PIPE *TWIN SPORTS CLEANER *SPORTS CLUTCH *COOLING FUN CONTROLLER BY BILLION *TURBO TIMER BY BLITZ *BOOST GAUGE BY Defi |
Re:
Quote:
multumesc anticipat |
cat costa un rx-7 in africa?!....site-uri sa ma uit....
fan al masinilor japoneze tnx anticipat |
All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2025 4Tuning