![]() |
BMW-E 30 By Dr.ZOZO.
3 Attachment(s)
AICI VOI PREZENTA EVOLUTIA URSULETULUI MEU.
sa incepem cu inceputul,azi am inceput sa o dezechipez complect pana cand va fi caroseria goala complect,la sfarsitul saptamani o duc la sablat,cu jet de nisip,dupa acea va incepe operatia(modificarea caroseriei interior exterior)inca nu stiu exact ce motor va primi in final,dar asta mai ramane de vazut (nu cumva sa ma bata domy:)) ) dar roti pe spate vor fi ceva de cenul 400/20/16 spate ,285/30/16 fata, va fi doar in doua usi,rolbar pe interior,etc. accept orice gen de sfaturi legate de ecest model de bmw. |
Re: BMW-E 30 By Dr.ZOZO.
...ziceai ca masina va fi in 2 usi...din cate vad eu,caroseria are 4...tare curios is ce o sa iasa...si ce faci cu usile din spate...
|
in orice caz eu urez bafta la urs.si cum tiam zis eu ajut unde pot,si cu piese si cu sfaturi daca ai nevoie.
vreau sa vad ca ce poti sa scoti dintrun ursulet.refer la performante si bineinteles si la aspect,interior,exterior....dar dupa parerea mea in asta sa nu pui muzica.asta sa faci masina de drag.asa de la mama lui.pa |
Ba si tu incepi ca aia de la Pimp my Ride prin a scoate tot si arunca in mijlocul atelierului , dar nimeni nu a facut poze cu ala ce matura jegul ce pica si arunca piesele ce nu mai trebe!
|
bafta zozo ....sper sa iasa ceva super ....
|
400/20r16?:D :twisted:
|
ce inseamna 400/20/16?
|
Eu cred ca a gresit!
|
si io la fel...
|
4 Attachment(s)
nam gresit astea sant dimensiunile pneurilor,sant mai late decat rotunde.
|
Arata ceva de genu Pymp my ride!!! spor la lucru Zozo trebuie sa trec intr-o zi sa vad si eu cum muncesti!;)
|
1 Attachment(s)
ia uite ca na-m gresit ,slicurile alea.
|
Asta sigur nu va fi ursulet
Mai repede URS agresiv rau de tot Abia astept sa vad reactia posesorilor de ursuleti dupa ce-l termini Sigur iar vei face minuni BAFTA |
2 Attachment(s)
iata ceva de genul va iesi cu rotile respective si inca o poza cu un motor nu e BMW dar e impresionant
|
zoli tu esti nebun?pui roti de dragster pe urs????
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning