![]() |
problema
salut..
am conectat un pc la un tv.. si nu am sunet.. l-am conectat prin cablu rca si nu merge.. nu stiu ce sa fac.. idei??? |
Re: problema
pana la urma am cumparat un cablu hdmi.. dar acum am o alta problema.. imi ramane rezolutia la 1360x768 cu toate ca rezolutia nativa a tv-ului este de 1920 pe 1080.. cum as putea sa modific rezolutia ?? daca fac rezolutia 1920 pe 1080 cand e conectat cablul hdmi.. se vede foarte prost..
|
poate ca placa ta video nu suporta o rezolutie mai mare si de aceea sa nu poti schimba rezolutia
|
ba da .. suporta .. suporta 2500 si ceva.. deci 1920 nu ar fi o problema..
|
Salutare daca ai windous 7 pe el dai click dreapta la screen resolution,si poti vedea acolo cum dai...
|
Quote:
|
In primul rand trebuie sa ai drivere de la producatorul placii video (nvidia sau ati). Daca cumva ai placa on-board atunci s-ar putea sa-ti trebuiasca intel (sau ce placa ai).
Se va pune rezolutia pe Full HD (1920x1080), si apoi selectezi la televizor sa-ti seteze formatul automat. In mod normal la o astfel de rezolutie se va vedea foarte aiurea desktopul, dar filmele full hd se vor vedea ok. Succes. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning