Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   lupe bixenon h7 cielo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/351008-lupe-bixenon-h7-cielo.html)

badjoke_4life 19-12-12 05:59

lupe bixenon h7 cielo

Am primit dupa multe incurcaturi si nervi la curier lupele bixenon. Desi am cerut h4 bixenon pe bec si pe cutie scrie hh1/h7.
Oare merg montate in far sau trebuie sa dau telefoane si sa ma apuc de injurat?

Geo_ZGA 19-12-12 09:27

Re: lupe bixenon h7 cielo

Telefoane si injurat :lol:
Verifica totusi daca si ce scrie si pe becuri, sa nu fie o greseala pe cutie. Daca nu e greseala, de potrivit nu se potrivesc, deci trebuie schimbate. Parerea mea e sa-i suni si sa le returnezi coletul.
De la cine ai comandat?

badjoke_4life 19-12-12 11:46

De pe xenon4u.ro din dolj. Am trimis mail si au radpuns ca sunt becuri h4 si multe semne de !!!!
O sa le montez pe astea . Sper sa nu fiu nevoit sa desfac farul de 2 ori

Geo_ZGA 19-12-12 11:48

Nu esti nevoit sa-l desfaci deloc. Doar capacul de la far desfa-l si vezi daca se potrivesc in soclu perfect. Posibil sa fie gresit scris pe cutie.
Sau fa cateva poze clare la becuri, sa vada si "ochiu" meu :)

badjoke_4life 20-12-12 16:31

2 Attachment(s)
ma gandesc ca conteaza prinderea lupei in far sa fie cu soclu h4, becul oricum intra in lupa si nu are legatura cu farul

B53UMI 20-12-12 19:12

Asa este, important este ca partea filetata a lupei sa aibe diametrul exterior corespunzator diametrului flansei becului H4. Se introduce in farul caruia i s-a demontat (cu grija) sticla, si se fixeaza in locul fostului bec, prin strangere, cu piulita (neagra, in poza). Becul care intra in lupa nu conteaza de care tip este ci numai sa fie bixenon, sa corespunda temperaturii de culoare dorita si sa se gaseasca cu usurinta inlocuitor (cand se va defecta). Deci nu becul trebuie sa fie H4 ci doar bixenon uzual iar lupa sa se poata prinde folosind locasul corespunzator unei flansei de bec H4.

badjoke_4life 20-12-12 23:11

M'am linistit. O sa le pun maine pe masina.

B53UMI 21-12-12 15:49

Monteaza-le fara grija. Din punct de vedere dimensional, nici nu pot exista lupe adaptabile pe gaura flansei H4 din far, fiind prevazute la randul lor cu bec bixenon cu flansa tot H4 (este un nonsens tehnic al corelarii cotelor).

IulySilviu 07-01-13 13:50

O poza cu ele montate sa vedem de ce sunt in stare ? :)

badjoke_4life 07-01-13 20:40

Nu le'am montat inca. Marti sau miercuri imi vin sticlele clare de la cluj si pe la sfarsitul saptamanii sper sa am timp sa le pun.O sa pun poze de indata ce le montez.

badjoke_4life 21-01-13 13:44

3 Attachment(s)
am reusit sa pun lupele!! :D sunt foarte multumit de lumina si de cum arata. in viata mea nu am avut atata lumina noaptea . revin cu poze cu farurile montate pe masina.
am avut probleme pana la urma cu prinderea. avea adaptare pt h7 sau h1. pana la urma am luat 2 becuri halogen , am scos becul din suport si s-a potrivit.

badjoke_4life 22-01-13 06:35

5 Attachment(s)
poze cu farurile pe masina

RD-Woo 22-01-13 08:25

Vopseste si interiorul semnalizarilor cu negru.. arata discrepant asa cum este acum :???:

badjoke_4life 22-01-13 15:09

asa e. nici mie nu imi plac, dar nu le desfac inca.trebuie sa primesc sticla clara si pt semnalizari si atunci o sa ma ocup de ele

All times are GMT +2. The time now is 23:23.

- Copyright 2026 4Tuning