![]() |
E30 - u' meu;)
de aprox un an de zile pot sa spun ca mi s-a implinit visul!....am urs!!!nu o sa va plictisesc cu povesti de genu "visu' meu de mic copil":-) .....mi-am dorit de multa vreme masina asta si prin putina ambitie si multe sacrificii pot spune ca sunt foarte fericit si foarte multumuit de ce a iesit din masina asta!
ursu' este un coupe 320i jetronic din '85! o sa pun poze cu evolutia masinii:D astept si accept orice fel de comentarii si pareri;) |
Re: e30-u' meu;)
3 Attachment(s)
asa era masina cand am cumparato...fara roti,le-am dat inapoi vanzatorului
interiorul partial demontat,fara toba finala(sunetul era tare de tot:D )in rest stok si avand in vedere varsta masinii tablaria era super ok! masina era model 1 cu stopuri inguste si vroiam neaparat stopuri late,am decis sa tai spatele si sa fie cu stopuri late..... |
o intrebare, cat ai dat pe ea, si dc n-ai luat direct cu stopuri late?
|
Quote:
Nu lasa oameni sa astepte prea mult!!! pune pozele cu masina in starea actuala!!! merita sa vada lumea o masina frumoasa!!!:lol::lol::lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow:aici a inceput distractia:lol::lol::lol::lol: |
ce urmeaza, poze cu barile vopsite???:lol:8)
vezi poate vine sfarshitu maine si nu mai ajungi cu pozele la starea actuala a masini:lol::lol::lol: |
7 Attachment(s)
vine da....=)))))
on:arrow::arrow: |
8 Attachment(s)
mai punem niste poze cu evolutia ursului:lol: plus micile cadouri pe care le-a primit:D:D
masina era pregatita de vopsit....:D:D:D |
dupa jante cred ca am mai vazut poze cu ea.superba! ursul albastru cabrio tot al tau este? :-)
|
Frumoasa evolutia pana aici , asteptam mai multe poza :D
|
Un proiect de urmarit. Spor la treaba
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
culoarea.....negu lucios....este foarte foarte pretentioasa dar imi place la nebunie!!:lol:
|
la culoare avem aceleasi gusturi.poti sa imi spui pe p.m cat te-a dus vopsitoria? bafta cu masina:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning