![]() |
o intrebare!!nelamurire
salut,sunt newbie pe forum si as vrea sa aflu detalii despre un bmw 525d limusine din 2005-2006,este o masina complicata?cum e cu depasirea? are 177ps,se simt??vreau sa mi cumpar una din germania la vreo 10000 euro..sau mai putin cu vreo 180mii-240mii km....la ce trebuie sa fiu atent??cam cat costa taxa? dar impozitul anual?mersi si apreciez fiecare raspuns:shock::oops:
|
Re: o intrebare!!nelamurire
La ce te referi cand spui ,,depasire''? Depasirea defectiunilor si a problemelor?:D
177 de cai pe o ,,balena'' se ,,simt'' dar nu te astepta sa fie ,,glont''. De ce sa cumperi masini scumpe de la nemti (+drumul, taxa...)? Ia mai bine din Ro, de pe autovit, din acelea la 130k-150k de km absolut reali cu carte service la Bavaria (probabil la berea Bavaria!).:rolleyes2 Masini intregi (facute din 2), impecabile cu optionalele din pachetul ,,full line'':shock: Imozitul anual e cat 2 plinuri:!: p.s. masina simpla nu e, dar nici complicata;) |
Quote:
|
Impozitul anual in Arad la 2500cmc e in jur de 900 ron, 177 de cai si 400nm cuplu sunt suficienti sa depasesti linistit si sa ai o tinuta de drum buna. Consumul din ce stiu eu e foarte bun pt greutatea si cilindreea ei.
|
mersi de raspunsuri,,am gasit cateva la vreo 9800-10500 euro...vreau doar xenon....ca mi place pozitia la bmw...parca sunt niste ochi :shock: cu gene (acelea xenon):rolleyes2 :dance: https://s13.postimage.org/7zh6g6atf/1...da3ba427_z.jpg cei care au modelul respectiv,,,imi puteti spune la ce sa fiu atent???cand vreau sa il cumpar...am citit tot pe forum,despre cumpararea unei masini SH...dar mai e vreun secret ?:rolleyes2pentru bmw....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning