![]() |
E46 - Masina mea: Bmw e46 330ci
5 Attachment(s)
M-am gandit sa-mi prezint si eu mica bestie :D , probabil majoritatea o stiti, de la bazar.
Este vorba de un bmw e46, cu motorizarea de 3000 benzina, 231cp. Masina o folosesc mai mult in weekend, in cursul saptamanii avand masina de la munca. Ca si dotari, ar avea: - Cutie Steptronic - Putere: 231cp - Culoarea: Orient Blau Metallic - Interior sport piele rosie/electric/memorii - Navigatie - TV - Magazie CD - Sistem audio Harman Kardon - Trapa 2 pozitii - Jante 18' M3 ,anvelope pirelli, - Volan sport cu comenzi - Pilot automat - Cotiera piele - Oglinzi pliabile electric - Bara fata + proiectoare M3 - Alarma originala bmw - Geamuri electrice fata spate + trapa. - Cotiera fata/spate - Suspensie sport m-technic, din fabrica. - Folie autorizata. Masina a ales inmatricularea veciniilor nosti Bulgari, pentru romania, taxele anuale fiind de aprx 3500ron, (asigurarea si impozitul). In viitorul apropiat, as dori sa mai adaug, faruri cu lupa, bara spate m-tehnic, pragurile m-tehnic si ma mai gandesc la o suspensie reglabila. |
Re: Masina mea: Bmw e46 330ci
foarte tare masina.imi place la nebunie interiorul ala rosu.tare mult mi-ar place si mie un CI 2.5 sau 3.0 sa-i lipesc pe spate un badge de 316 :twisted:8)
|
cat prinde la ora ? pleaca cu patinaj ?
|
masina asta cand ai cumparato a avut unele probleme din ce tin eu minte ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuia schimbat uleiul la cutie.
|
Quote:
|
Nuj ce sa spun, o avea. Oricum, masina avea probleme decat cu marsalieru,
|
Quote:
|
Quote:
PS:Am eu impresia sau masina a fost(sau mai e) prin cartierul Dr. Taberei?mi se pare cunoscuta... |
Quote:
Multumesc. Nu este a mea, eu stau la obor, si sunt singurul proprietar din bucuresti. Si mie imi place, dar vreau s-o dau pe ceva in 4 usi, dar tot motor mare :-) |
ce bani vrei pe ea?
|
Quote:
|
e de curse ???
Senzatie coupe-ul !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning