![]() |
Vand multimetre (volt-ampere-ohm-watt)
3 Attachment(s)
Vand module de multimetre realizate cu pic16f876a.Se alimenteaza la 12vcc,masoara in gama 0-70V ... 0-10A,eroarea fiind de max 10mA-10mV.La cerere se pot modifica pentru curenti/tensiuni mai mari.Deocamdata modulele sunt scoase in 3 variante.Pretul pe fiecare modul este de 80 lei + transport.La 3 module cumparate,transportul este moka!
Y!M:[email protected] |
Re: Vand multimetre (volt-ampere-ohm-watt)
Va arat si capacimetrul ce este in teste si ce v-a fi valabil de luni incolo.Pretul ramane neschimbat si anume tot 80 lei cu transport inclus,masoara de la 0 la 65000uF,daca e necesar,modific pentru fiecare cumparator uF doriti (desi nush daca are rost).Masuratoarea a fost facuta pe 2 conzi chinezesti de 10000uF pusi in paralel.E valoarea reala !Semnul dinaintea "farazilor" ce ar trebui sa arate gen "u",arata aiurea pe ecran din cauza hexului.V-a arata bine in cel mai scurt timp !
http://i46.tinypic.com/3501ljk.jpg |
:!::!::!::!::!::!::!::!::!:
|
foarte frumos ce faci tu aici. mai bine te-ai specializa spre interpretarea semnalelor de la niste sonde generice de ceasuri suplimentare ... presiune ulei, temperatura apa, turometru, voltmetru etc... cred ca ar merge mult mai bine... stima!!!
|
mersi de apreciere.am sa fac pe viitor turometru si alte chestii,doar sa am timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning