Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie audio (https://forum.4tuning.ro/395-consiliere-achizitie-audio.html)
-   -   Recomandare difuzoare (https://forum.4tuning.ro/395-consiliere-achizitie-audio/349825-recomandare-difuzoare.html)

peter 10-12-12 21:06

Recomandare difuzoare

Am nevoie de cateva sfaturi,as dori sa intreb inainte de a cumpara.

Am mai cumparat eu niste playere/difuzoare de capul meu si nu am fost deloc multumit :)

Detin o Skoda Fabia 6y (MK1) varianta full,adica am si tweetere fata-spate.

Vreau sa schimb difuzoarele fata(originale) deoarece gajaie. Daca tot le schimb ma gandesc sa iau ceva care sa se auda cat de cat,acestea montate din fabrica fiind niste pocnitori.

Dimensiunea lor este de 16.5cm(diametru) si maxim 60mm adancime parca.

Ideea este ca am si un CD-player OEM care nu stie prea multe,are iesire de 20w,dar nu prea as vrea sa il schimb,pentru ca as strica tot aspectul bordului(nu ca ar fi cine stie ce),poate mai tarziu o sa fac un upgrade la un dvd 2din care sa se incadreze bine in peisaj.

Bugetul pentru difuzoare ar fi 400-600 ron.

Multumesc,

Dragster 10-12-12 21:51

Re: Recomandare difuzoare

Quote:

Originally Posted by peter (Post 5280981)
Am nevoie de cateva sfaturi,as dori sa intreb inainte de a cumpara.

Am mai cumparat eu niste playere/difuzoare de capul meu si nu am fost deloc multumit :)

Detin o Skoda Fabia 6y (MK1) varianta full,adica am si tweetere fata-spate.

Vreau sa schimb difuzoarele fata(originale) deoarece gajaie. Daca tot le schimb ma gandesc sa iau ceva care sa se auda cat de cat,acestea montate din fabrica fiind niste pocnitori.

Dimensiunea lor este de 16.5cm(diametru) si maxim 60mm adancime parca.

Ideea este ca am si un CD-player OEM care nu stie prea multe,are iesire de 20w,dar nu prea as vrea sa il schimb,pentru ca as strica tot aspectul bordului(nu ca ar fi cine stie ce),poate mai tarziu o sa fac un upgrade la un dvd 2din care sa se incadreze bine in peisaj.

Bugetul pentru difuzoare ar fi 400-600 ron.

Multumesc,

Salutare variante ar fii cateva doar ca o sa te joci putin cu ele. Ai limita in spate 60mm dar in fata este problema cea mare, de multe ori am intalnit instalatii unde suspensia difuzorului atingea de panoul de usa, na aici va trebui sa fii cat mai atent daca o sa le montezi de singur, si problema este ca daca achizitionezi ceva si nu este ok nu stiu cum le vei returna!!! Variante gasesti de la Hertz, Helix, Powerbass, DLS etc. Eu as recomanda sa le asculti inainte de achizitie si sa incerci sa le instalezi la cineva care se pricepe, daca nu este posibil macar incearca sa te intelegi cu vanzatorul sa le primeasca inapoi cu posibilitatea unui schimb daca cumva nu te descurci cu montajul!! Succes.

peter 11-12-12 10:44

Re: Recomandare difuzoare

Difuzoarele cred ca o sa le montez la cineva care se pricepe,deasemenea le voi cumpara de undeva de pe net:carsound,be--loud etc.

All times are GMT +2. The time now is 10:57.

- Copyright 2026 4Tuning