![]() |
bug in word
Deschideti un nou document in word si scrieti asha \"=rand(200,90)\" si dati enter asteptati cateva secunde ! Microsoft e gata sa plateasca bulioane pentru cel care poate oferi explicatia. So spor la lucru
P.S. fara ghilimele P.P.S n-am gasit un alt topic in care sa postez asta |
Mai este un topic la \"tot ce nu poate fii incadrat\"!!!
|
ce caterinca! chestia aia e facuta intentionat de un programator,cred.
|
da ce se intampla .. ? dati si voi un screeen shoot ceva sa vad si eu k n`am wordu si mi`e lene sa`l instalez plsz ... !
|
Re:
Quote:
|
este un test pentru generare de cuvinte . este o chestie \"normala\".
|
1 Attachment(s)
Dupa ce scrieti =rand(200,90) si dati ENTER apare chestia de mai jos! 8)
|
hahah ce caterinca...
o fi tras la masea cand lucra la soft :drunk: |
:arrow: ji inca cum au tras la masea aia di la Microsoft...si mai zic di noi ca suntem..... :drunk: sa traiasca Microsoftu!
|
nu e bug ! e un mod de test pt word .. capischi ?
|
trimite mail la microsoft...sa vedem...ce`tzi da!!!!! 1 mil de $$ sau MULTUMESC!?
|
sau mai bine citeati help-ul de la word... si nu va mai faceati atatea griji..
http://support.microsoft.com/default...b;en-us;212251 Este o functie a wordului, de generare de paragrafe cu un anumit numar de propozitii.... =rand() sau =rand(p,s) p- paragrafe, s-propozitii deci nu este nici bug, nici easteregg (glumite bagate in majoritatea programelor ... dati search dupa eastereggs pe net si vedeti o gramada) |
:arrow: Bravo...iaca unu cu cap :) ...dar e tareeeeeeee de tot faza....eu am ramas cascat!!!!
|
ce caterinka :lol:
|
Este totusi un EGG. Dupa cum am zis si pe forumul celalalt, daca mai vreti dati pe www.mdgx.com si vedeti in stanga mai jos la Easter Eggs.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning