![]() |
Battle || Audi S5 x3
4 Attachment(s)
1. Original;
2. BlacK_KilleR; 3. boy_wonder; 4. L33L00. Nu profitati de posibilitatea de a vota originalul doar ca sa votati in batjocura. Inca vreau sa cred ca fiecare vot dat, e gandit bine inainte si nu se da pe prietenii, ochi frumosi, dusmanii, etc. |
Re: Battle || Audi S5 x3
cel mai mult,imi place cel cabrio,pacat a zbarcit`o cu jantele
Leeloo,io zic ca mai rau ai stricat masina... vot boy_wonder |
vot original....l33loo ai incercat tu cva da nu a iesit botu e clasic adik cum le plac la unii obs ca si tie sa fac ala audi sa faca botu cat mai tractoricesc...cu grila MARE...si ai si prize de aer ireala si gaura ptr turbo e perfect stramba
|
boy_wonder ai votul meu ...
Am fost un pik in dilema .. am vrut sa votez cu Black_Killer ... aman2 sunt marpha .. dar designu tau e mai special .. |
black killer-i-a iesit ce a incercat
|
am fost kitit sa votez originalul ... apoi am vazut postul lui gabi si am zis sa va acord o sansa...
leeloo ... ai facut-o cu ou si cu otet... a ta a iesit din discutie de cand am vzt-o prima data black-killer... prea putine modificari, care nu ajuta cu nimic masina boy_wonder... vroiam sa t votez ... sincer... mai mult pt tentativa de a crea versiunea cabrio... dar interiorul blurry, jantele plutitoare si usile care se deskid cu tot cu parbriz mau facut sa ma razgandesc asa k votul meu merge la original, care e cel mai reusit |
vot Black_Killer simpla si frumoasa....
|
gabi da pe al meu de ce nu lai bagat:(
|
Pentru ca masinile care participa la battle-urile de grup, sunt postate pe topicu' Challenge's (mai nou, Challenge's - partea a 2-a), nu la Comentarii lucrari.
|
Vot.....BlacK_KilleR
|
L33LO...........imi place tare conceptu de show car! ;)
|
vot L33LO pt complexitatea lucrarii ;)
|
vot black killer ...simpla...mafia style;)
|
vot black killer .... imi plac mashiniile cu geamuri fumurii .... imi place bravo ...
|
vot black killer....desi e blurry putin....dar treaca de la mine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning