![]() |
Sunet pe Tico
Se poate oare un tuning audio pe tico ? Daca da...sunt curios cum ? :D
|
Re: Sunet pe Tico
vai de capu meu....am un preten ce are 2 kicker-e in tico...si ii pica oglinzile cand da drumu la muzica, se indoaie tabla pe masina...vai de capu meu..
|
ma se poate am facut nu de mult un matiz si acum mai recent un tico cu evacuare dubla vb de esapament pt el daca te intereseaza si alte genuri de tunning am ceva prieteni ce fac de astea da la cj
|
Eu unul sunt curios daca se poate, pentru ca momentan am un subwoofer in portbagajul meu, insa a trebuit sa fac o mica adaptare, ca sa incapa subwoferul. Din cate am auzit Tico are o incinta a portbagajului adaptata pentru tunuri auto. Sa schimb vechiul meu subwoofer cu unul de forma tub ?
|
|
wow....e super tare ce are ala in tico... RESPECTE :D insa...sincer nu as dori sa imi iau jos bancheta din spate...si de aia sunt curios daca as pune un tun in portbagaj(e unul m-am gandit la un JBL) oare nu ar suna bine ? ... sa nu uitam ca totusi e vorba de un tico iar un bass reflex in el e cam greu de realizat...
|
bancheta doar partea din spate ii data jos partea de jos inca-i aoclo daca mai stiu eu bine...oricum am si un filmulet cum sare pachetu de tigari de pe masina cand da drumu la muzica :P
|
eu te cred....insa tot nu mi-ai raspuns la intrebare ... merita sa-mi i-au un tun de bas in portabagaj...? sau cum sa fac sa bubuie cat de cat basu la mine in masinutza ??? k m-am saturat sa vad totzi tzaranii k desconsidera ticou...din punct de vedere al sunetului. Oare se poate face o izolare fonica in portbagaj hmmm ??? k dk e basu prea tare cred io....k se dezmembreaza :D
|
=)) atat am putut zice
|
4 Attachment(s)
Cateva poze ce am facut din masina mea
|
2 Attachment(s)
niste poze cu masina mea poate te ajuta cu ceva.presupune doar o politza modificata si geam uri fumuri pe spate.asta te`ar scuti sa`ti dai bancheta jos si se aude destul de bine cu incinta inchisa.
|
concluzia dak vrei se poate as ak spor la tunareala baetii
|
e super baieti ce aveti in masini :D acum ma tot gandesc cum sa fac o incinta din portbagajul ticoului,m-as gandi sa o inalt, si sa pun ceva folie sau nu stiu ce in portbagaj k sa izoleze fonic cat de cat. Eventual imi puteti da o schitza cu dimensiunile unei politze din spate la tico ?, k asha mi-e greu sa-mi dau seama. MERSI
|
schita ti`o faci cel mai bine dupa dimensiunile boxelor care vin in politza (sa nu loveasca magnetu in woofer in cazu in care bagi un woofer sub ) si dupa ce te gandesti cum o sa ti le asezi in portbagaj(statie boxe woofer) si daca vrei sa iti mai folosesti roata de rezerva :))
|
2 Attachment(s)
Incinta asta este de vanzare pt doua difuri de 12 toli amplif la mijloc semnul firmei mele (M.N.C)unde lucru
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning