![]() |
Audi A3 8l
Poze cu ea nu am numai din aleea vechi .... cam in o saptamana pot se le pun pe aleea noi cum va fi si la 4tuning days ... wish me luck ... si spuneti ce nu va place ...
|
Re: Audi A3 8l
Audi A3 8l ? ...
8l ce inseamna ? 8 litri ? :D kiddin' :D Pune poze si 'd-alea' vechi cu ea...sa vedem cum este ... si cum va fi :D |
Va dau cateva detalii despre masina ... Cu ce am modificat eu la ea
Motor Bujii Briskuri Fise Beru Sport Filtru de aer k&n Traseu toxa inox final FK Exterior Bara fara grila noua Rieger Praguri Jom Look Bara spate Kerscher Eleron Jom Look Folie carbon capota Culoare verde cameleon Pleoape Matig Stopuri clare Led FK Folie autorizata Sallumar Kit xenon Siemens Hid Jante A8 look pe 18" Muzica Locul 2 la street A Octomber tuning festival cluj Mp3 Pioneer 9800BT Fata 4 boxe Coax Helix Deep Blue Spate 2 Dif 12" Digital Design Fibra de sticla porbagaj si usi fata ... Statie Audison Lrx 1400 Statie AudioStream coaxiale Conectina 2 Cabluri 0 AWG + Rca Connection Antifonala toata masina Dinamat +Vatelina ... Ultimul prag care ii acuma ... in costructie urmeaza sa fie gata pe saptamana viitoare .... |
4 Attachment(s)
....................
|
5 Attachment(s)
...................
|
1 Attachment(s)
.......................
|
e frumos ;)
|
arata prea bine masina...sa ai grija de k e o super masina ...cat i`ai dat maxim la jucarie?.....
|
10thx revin cu poze saptamana viitoare ..
|
arata bine masina , da parca am vazut-o la bazar acu oleak de timp
|
Nu o vinzi? :)
|
Faza cu bazaru o fost asha ca m-am enervat intr-o zi ca am zis ca numai bag nici un bag .... in nici o masina .... chiar acuma cand am inceput partea asta a 3a si na dar m-am razgandit ca imi e draga ... ca doar ii a mea .. The Tank
|
1 Attachment(s)
poze noi drtyuiol
|
14 Attachment(s)
continuare .....
|
Frumoasa!Imi plac stopurile f mult!:)
|