![]() |
Cel mai bun simulator auto
Am facut acest topic pentru a vedea care simulator este cel mai realist.Propun(dar nu este obligatoriu) sa dam la joc si note de la 1 la 5 pe grafica si "realism".
Incep eu: Need For Speed Most Wanted (2012) grafica:5 realism:4 |
Re: Cel mai bun simulator auto
Live for Speed grafica (5), realism (5).Ca sa intelegi de ce: https://www.youtube.com/watch?v=fEWei15vqQk
|
3 Attachment(s)
Street Legal Racing Redline
Realism-5..daca era 10 puneam 10.. Grafica-5 la fel ca mai sus.. Cateva cadre sa vedeti si voi.. Attachment 2628902Attachment 2628903Attachment 2628904 Ca simulator auto nu e prea bunicel..contez mai mult pe LFS. |
Equinox e vorba de simulator auto.SLR e varza in joc.E bun doar de modificat si facut poze.
|
Quote:
;)..Cu mainile lui a scris;) |
Dar e vorba de simulator auto.SLR din punctul meu de vedere nu e simulator auto.
|
daca nu e simulator auto inseamna ca e moto:)))
|
A da?
Dar atunci ce e? |
Un joc cu masini si atat.Simulatoare auto sunt cele de tip LFS, Gran Turismo, Forza Motorsport, Dirt, etc..
|
Quote:
|
Cum naiba poti sa zici ca Most Wanted ori Dirt e simulator auto?:shock: Fratilor...macar stiti ce e ala un simulator? Il intreb mai ales pe David 908
|
Si aici as adauga: city car driving grafica (4), realism (4). Un joc foarte tare.
|
8 Attachment(s)
Driver: San Francisco
Grafică 5, Realism 5 După mine acest joc e foarte bun ca simulator deoarece conduci īn trafic cu alte mașini, ai semafoare, pietoni... etc. Ca și grafică depinde foarte mult de pc-ul celui ce īl joacă, exemplu eu pot avea placă de 128mb video și spun că e nasol și se vede jalnic și altu poate avea 4GB video și i se vede tiplă și realist. :-) |
4 Attachment(s)
Mafia II
Grafica (5) Realism (6) din partea mea ... acum nu stiu cati a`ti jucat acest joc Este destul de interesant , in afara faptului ca ai misiuni de facut cu impuscaturi si alte chestii de genul asta ... poti conduce masini , ai limite de viteze , semafoare , oameni pe strada , anotimpul se schimba odata ce inaintezi cu misiunile ... l`am jucat a fost foarte interesant ... la mine sa vazut ceva mai " prostut" dar poate ca la alti cu pc`uri mai perfomante si care l`au jucat li s`au parut ca jocul se vedea mult mai bine si mult mai real ca la mine :D ... |
Quote:
asa sa ne intoarcem la subiect MarioKart Grafica : -5 Realism : -5 http://scrapetv.com/News/News%20Page...kart-mario.jpg :lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning