![]() |
Vand piese E30 Coupe
8 Attachment(s)
Vand piese pentru E30 Coupe:
- placa + parasolare pentru plafon fara trapa - 100 lei - buza fusta fata (facelift) - 90 lei - bara fata + armatura + bandouri - 100 lei - bara spate + armatura (fara bandouri) - 80 lei - aripa stanga fata (are o mica gaura in partea de jos) - 50 lei - geamuri spate laterale + chedere - 50 lei - capota portbagaj ( cu gauri pentru eleron) - 50 lei - tapiterie plafon crem impecabila (fara trapa) - 80 lei + alte piese. 0727 317 315 sau [email protected] |
Re: Vand piese E30 Coupe
salut ma intereseaza placa + parasolare pentru plafon fara trapa - 100 lei te sun luni
|
7 Attachment(s)
Imi pare rau, placa s-a dat, mai am una, dar fara parasolare si fara plafoniera(cea de sus din poza) - 60 lei.
Se mai adauga: - ceasuri 4 cilindri complet functionale, cu acele rosii - 100 lei - stopuri late OEM + capacele din interior - 100 lei - arcuri spate rosii (cred ca au drop -40) - 70 lei - mocheta interior gri impecabila - 70 lei - mocheta portbagaj - 50 lei Revin cu restul de poze maine. |
Quote:
este patata cea care vine peste roata de rezerva? mie imi trebuie toate mochetele din portbagaj . sunt 50 de lei? am inteles bine? |
e ok si placa cealalta pe mine ma intereseaza sa nu aibe gaura de manivela
|
Quote:
zEz_zzE: trimite-mi datele pe pm daca o vrei. |
5 Attachment(s)
Pozele promise
|
S-au vandut:
- ceasuri 4 cilindri complet functionale, cu acele rosii - bara fata + armatura + bandouri - aripa stanga fata (are o mica gaura in partea de jos) - placa + parasolare pentru plafon fara trapa - ambele Raman restul + alte piese, la cerere. |
Quote:
ai rabdare sa ajung la tine sa le iau . daca vrei iti trimit banii in avans |
Quote:
|
Quote:
|
Se adauga si o jamba subtire, dreapta, cu arc, amortizor, flansa de sus, disc ventilat in stare f buna (fara etrier) - 100 Lei
|
1 Attachment(s)
Salut ai cupla de legatura intre caseta servo de E30 si coloana volan? Cea din poza.
Ma mai intereseaza cat vrei pe mocheta din interior si pe materialul de plafon |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning