![]() |
/ Schimb BMW e46 318i
19 Attachment(s)
An fabricatie 2000
A fost cu volan pe dreapta. Euro: 3 - Inmatriculata Bulgaria, Acte valabile pana in Mai -Motor 1.9 116 cp -Bara fata M///Tehnic 2 -Culoare Negru cameleon (In lumina bate verde/albastru) -Jante pe 17 M/// Incaltate de vara 225/45/r17 -Stopuri pe Led -Suspensie M///Tehnic -Toba sport / Sunet Silentios -Ploape Faruri Direct din caroserie / BadBoy Look -Proiectoare Ceata Xenon /// Angel Eyes Faza lunga Faza scurta + Xenon faza lunga faza scurta -Cotiera Piele fata -2x Geamuri Electrice cu senzori confort -Oglizi Electrice, heliomante si incalzite -Faruri cu reglaz electric -Senzori ploaie -Climatronic digital -Inchidere centralizata pe cheie cu modul de ridicare geamuri - Folie geamuri spate Autorizata RAR -1xCheie -Abs -Asc -6xAirbag -6xDifuzoare -Cd PLayer Jvc -Magazie portabaj Cd-uri -Ceasuri bord Facelift - 176000 KM Bord Masina este din punct de vedere estetic cat si al motorului IMPECABILA, ACCEPT orice test !!! Pret: 3900 Pret pt variante: 4800 Id: Merla_oly Nr: 0765996198 Taxa Inmatriculare Calculata este de 687 EURO ! Masini 99/20 Daca am omis sau gresit ceva o sa postez mai jos. |
re: / Schimb BMW e46 318i
Actele Sunt perfect valabile, masina merge si arata super bine !!! pentru serie sasiu da-mi PM !! 1.Am dat nissan-u la schimb pe o masina mai buna. 2. Sunt foarte multumit de BMW. 3. Am pus-o la vanzare sa vad dak e cineva interesat sa ofere cash, sau o masina poate mai buna;) sunt fan bmw dar am si altele mai preferate:)
|
re: / Schimb BMW e46 318i
Eu zic ca masina are elemente de 'Clean tuning' ca defapt la asta se refera 'C'-ul din 318 iar motoru este de 1900 injection ... asa ca da ... desi hai sa nu facem topic de discutie si doar elemente de Interes pentru masina... ; SChimb/cash ¬!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning