![]() |
lumini marsarier cielo
mie nu mi se mai aprind luminile de mers inapoi si nu sunt arse becurile ...stiti ce poate sa fie si daca se poate rezolva fara service ?
|
Re: lumini marsarier cielo
heheh s-o dus in masa bulbu
eu am fost sa-mi schimbe o planetara si apoi nu mi-o mai mers...m-am dus innapoi mi-o aratat care-i buba am venit acasa l-am schimbat si acu merge brici :P costa cam 35 lei(in cluj) iti trebe cheie fixa de 17 sau 19...pozitie cam incomoda dar se face incet incet :P |
Piesa de care ai nevoie se numeste "Contactor mers inapoi" si este atasata de cutia de viteze. Se demonteaza destul de usor cu o cheie, dupa ce in prealabil ai scos mufa din respectivul contactor.
Succes. |
iati manusi mai griase daca vrei sa mai ai piele pe degete :P si cheie de 17 sau 19 si lasa motoru sa se raceasca...vei vedea tu atunci de ce zic :P
|
mai intai tre sa gasesc o rampa ...si sa ma duc sa cumpar kknaria aia, ms oricum o sa tin cont de sfaturi desi nush dak o sa ma descurc :sad:
|
la ce-ti tre rampa ca de sus faci totul :P
|
vezi ...ce ziceam, tre sa localizez zona ...daca ai putea sa ma ajuti cu o poza ti-ash fi recunoscator !
|
vezi ...ce ziceam, tre sa localizez zona ...daca ai putea sa ma ajuti cu o poza ti-ash fi recunoscator !
|
stii unde-i cutia de viteze? mno desupra :P
|
am rezolvat`o :D merci !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning