![]() |
Vand/Schimb VR6-le
10 Attachment(s)
Salutare! De vanzare urmatorul agregat: Volkswagen Passat an fabr:1995 berlina motor 2792 cmc VR6 cca.180-190 CP.Ca si dotari:
-clima -scaune electrice si incalzite -pilot automat -tempomat -comuter bord -4xgeamuri electrice -oglinzi electrice -trapa doua pozitii -volan reglabil -interior piele -radio-cd Sony +magazie CD -jante AL 15'',cauciucuri vara/iarna -inchidere centralizata -3 chei orig.W -suspensii reglabile -filtru si evacuare BORLA -discuri ventilate fata Consumul..........irelevant,pt.cine aspira la o asemenea masina.8,2-7,9 la intins in oras 12-13 asa potolit iar daca soferul e greu de picior tinde spre 15-17...probabil.N-as putea spune exact deoarece limitele acestei masini sunt peste ale mele. Masina este functionala 100%,absolut totul intretinerea s-a facut corespunzator,probabil unii dintre voi cunosc anteriorul propietar.Eu i-am facut rapid un schimb de ulei,montat toba,urmeaza placutele fata fiind destul de uzate. Accept si variante +/- dar......nu motoare de 1,4 si 1,6.Benzinare sau dieselache de min.130 CP numai si numai inmatriculate RO Pret: 2600 E neg. Tel: 0754-058488 Florin |
Re: Vand/Schimb VR6-le
Revenim cu un UPPPP! Schimb numai si numai cu masini inmatriculate RO si volan stanga!!!
|
Valabil in continuare variante cu Mercedes W123; W124 sau ATV de 250-300 cmc
|
VR-ul a primit 4 cauciucuri NOI NOUTE! .......slaba activitatea de vanzare/schimb pe aici.Mai ales cu isteria timbrului de.......
Probabil imi voi lua un clasor si voi da masina la schimb pe un timbru cap de bour. |
Quote:
|
Mai grav........trebuie sa dau si Pajero sa fac de-un cap de bour
|
2000 E URGENT!
|
Fata de ''rapciugile'' existente pe piata si aceasta masina poate fii cotata la 2500 E.Acesta e pretul de vanzare.Si se va da........intr-un final conform principiului fiecare masina are clientul ei:)))).....mai devreme sau mai tarziu.
|
VR6-le s-a dat intr-un final la un schimb cu un A4 B5 1,6L
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:35. |
- Copyright 2026 4Tuning