![]() |
salut.
aveti idee cam cat m-ar costa un schimb de motor?momentan am un 1.8is si as vrea sa pun un 2.0.ma intereseaza costurile cu totul(achizitie motor complet,manopera+alte cheltuieli)aproximativ.stima.
|
Re: salut.
ce masina e30.. e36 ?.... da nu vad rostu doar daca ai in acte 2.0 si ai pe masina 1.8is.... puterea e aprox aceeasi doar ca ai in 2 purcelusi la masa pe cel de 2.0 si evident mai ai 2 portii de benzina ...
|
Quote:
|
600 euro daca te intereseaza poti sa imi lasi un mesaj
|
de la 1.8is la 2.0 nu e nimic interesant ca si un sfat pune 2.5 si se schim,ba treaba radical
|
Quote:
|
Te pot ajuta cu montaj in Campulung Muscel cu 200 lei.
Motor iti gasesti pana in 400 chiar si 2.5. Daca esti intresat discutam mai multe si cautam si motor. 0746643487 |
Quote:
ps : florin ii ok si stie,mai ales ca si a facut singur masina. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu ce va opariti asa tare pt 100 de euro in plus...
La 350 de euro gasesti un jeg de motor... Daca gasesti motor la 400 euro si 100 e montajul costa 500... Unde e asa extraordinara diferenta dintre 500 si 600 de euro cat a cerut omul ? Sa numesti " putin spus piperat " diferenta de 100 de euro mi se pare "prea mult spus "... Ca florin il pune cu 200 de lei e treaba lui... oricum e sub pret in comparatie cu munca depusa. Daca ipotetic vorbind motorul ar avea 30 de mii de km , 1200 de euro ar fi un pret corect... Asa ca nu va inflamati prea rau sa nu va dea sangele pe nas... |
Un sfat.... daca ai 1.8is si vrei 2.0 nu iti pot spune decat sa ii dai drumul la treaba. Din proprie experienta iti spun ca am avut si 1.8is si 2.0, iar fiind o masina de zi cu zi ai sa observi ca acel motor de 2.0(daca este in mintile lui) o sa aiba un consum mai redus+cuplu. Ca si pret stiu ca se gasesc la 600e motoare 2.8 ffff bune, asa ca un 350-400e pe un motor 2.0 se merita. Cius
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning