![]() |
Vand Ford Focus Ghia
3 Attachment(s)
Ford Focus Ghia 1.6 16v; motor ZETEC - 101cp
- an fab. 2001, 70.000 km. reali Tuning optic: - kit complet NoLimits Tuning, - faruri, stopuri, semnalizatoare Hella Magic Modul, - eleron Tox Design, - jante 17" RS; Tehnic: - suspensie Eibach, - filtru conic admisie directa! - final Remus ABS, aer conditionat, airbag, inch.centralizata, servo directie, alarma, geamuri electrice + senzorii de parcare!! masina are toate consumabilele schimbate, distributie, filtre si ulei la 65.000km + kit ambreaj nou _________________ pretu 8400 neg. |
Re: Vand Ford Focus Ghia
frumoasa masina, in germania o gasesti la 5000 euro, plus taxe ajunge undeva 7.2-7.3,...
miar placea de cumparaturi;) :rolleyes2 |
ms pt. apreciere!
asa cum e a mea e la 5mii sau stock ?! 8) |
arata chiar mortal pt un ford !!!
oferta mea o cunosti;) :rolleyes2 |
Quote:
ce bine le sta impreuna... :D *dan_m3 - in realitate arata mai bine ;) masina are 71.000km acum.. la fel se prezinta! |
2 Attachment(s)
inca 2 poze.... 8)
8400neg... |
inca mai e de vanzare....
hopa sus! ;) |
nimeni..?? nimic.. ?!
8300neg... |
uppppppppp...:!:
|
urgent.. 7900fix!
|
:arrow: :idea:
up :!: |
ce nu va place la ea ?!
|
ideea e ca masina am luato pt. nevasta-mea (care no am) si ei nu-i mai place si d`aia o vand... prosteala..
nam ce sa ascund... pt. ca au mai fost discutii pe forum daca eram samsar sau mai stiu eu ce, stergeam semnatura si multe altele.. Da, iam dat burnout dar nu inseamna ca numa asa a trait masina la mine si iam si schimbat kitu de ambeaj asa ca nu vad care e problema masina nu bate, nu troncane, are km realii.. totu ii schimbat pe ea! |
Maşina e marfă, dacă era un pic mai tânără... o luam indiscutabil. Păcat că e aşa vechiuţă. :(
|
nici prea veche, nici prea noua... numa buna ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning