![]() |
Ford Fiesta - Buburuza mea MK3
5 Attachment(s)
Va salut pe toti in primul rand!Am deschis acest Thread in scopul de a mai discuta de a mai auzi pareri din partea voastra a tutror si bune si rele despre masinutza pe care o sa o postez undeva mai jos...nu am poze cu toate modificariile pe care ii leam facut,dar am ceva poze de inainte si dupa...:D sunt nou pe aici asa ca va rog cu respect tratati-ma ca atare :))..Va multumesc si va astept cu pareri:D
|
Re: Buburuza mea MK3
9 Attachment(s)
Momentan e asa ..:lol::lol:
|
Re: Ford Fiesta - Buburuza mea MK3
salut,simpatica masina dar poate fi si mai simpatica...
parerea mea numai a mea..dai jos ochiurile alea de pe faruri ,tragei un bad boy look...capacul de la rezervor totusi....pune unu simplu..pe capota prostiile alea treb sa dispara... ai xenon pe ea?! bafta multa... |
Quote:
Draguta masina insa unele chestii o cam strica, dar cu timpu iti dai seama si te orientezi spre mai bine is sigur, asa am fost toti cu briz-briz-uri:D |
acele Morette-uri nu dau bine deloc..parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
albastru ottoman de la renault:) |
Quote:
|
I-am mutat si eu nr pe bara da cred ca in curand o sa ma razgandesc in priviinta asta :))) nu imi mai place aqum,parca e mai ciudata...dar in fine...iam schimbat suspensia,filtre,cauciucuri....iar aquma...singurul stres al vietii mele :))) e sa imi ajunga odata toba sport (Carub) pe care am comandat-o ca nu mai am rabdare :))) asta ce o am nu prea face zgomot asa ca am renuntat la ea...:D
|
ce motor ai?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning