![]() |
E30 - 325i KEZ
4 Attachment(s)
salut baieti..am luat si eu un 325i acum cateva luni si voiam sa`l vedeti si voi..si sa va dati cu parerea..nu ma deranjeaza absolut nimic,ba chiar din opiniile contra pot invata si eu cate ceva..bafta
|
Re: 325I new boy!
salut , parerea mea e ca arata bine , e original !!! nu are spoilere urate, da fai shy u o poza ziua sa o vedem mai bine . Bafta
|
bravo sa o sapanesti sanatos....si sa te bucuri de ea.
alte poze ar fi mai concludente,oricum un e urata masina.arata foarte bine. de facut sunt multe....bani si rabdare sa ai. ps: imi pare cunoscuta masina...e cumva fostul bbn?:rolleyes2 |
pai sal stapanesti sanatos bobina:D...si baga si un filmuletz cu el daca se poate...ca se aude criminal:D...hai nrk si mai treci pe la porcu pe la bloc:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
salut si mersi la fel..Da intr`adevar este fostul bbn si tin sa va anunt ca e excelenta masina..
Ca motorizare are un 2.5,serpi filtru si amortizoare sport,iar la partea electrica are oglinzi,geamuri si trapa +servo!in rest trage bine bine..si spun ca la 230km/h nici bau nu face..in rest mai nimic interesant! inca 2 3 poze facute cu ce am avut pe moment..bafta |
a fost automata?
|
Quote:
|
ai auzit de eroare de kilometraj ?
|
Ai mai avut pedala la 230 nu?:)))
|
A mai avut pedala cat sa depaseasca un passat vr6 ;)
|
de ce sunteti rai???
mai ales...posesorii de E30?? cu un grup 'bun'+ ce mai declara proprietaru` ca are masina..credeti ca nu ajunge la 230? :???: |
1 Attachment(s)
poza e cu masina mea.. 325ix.. are "la carte" 212km/h viteza maxima.
n-am decat chip la ea in rest nimic.. dupa cum se vede ia 230 (pe bord), 218 real - gps de ce n-ar lua un 325i 230km/h ?:rolleyes2 daca e in mintile lui si cu un chip eu zic ca poate sa ajunga si spre 240.. |
salut..eu nu spun decat ce am vazut!e o chestie ca jantele sunt pe 15 dar daca nu ma credeti cu cea mai mare placere cand aveti drum spre constanta se poate demonstra:)..care spuneai ca stii masina cred ca stii si ce poate!in rest numai bine!:)
|
si din cate stiu eu si va rog sa ma corectati multe masini prin cu cel putin 10-20km peste ce scrie in carte..nu bag mana in foc ca nu ar fura chilometrajul dar v`am spus..care nu credeti va puteti comvinge!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning