![]() |
Citroen C4
10 Attachment(s)
Model, Caroserie: Citroën C4, Coupe
Fabricatie: 2006 Rulaj:138,300 km Combustibil: Diesel Motor:1560 cm³ (Putere stock 92 CP / 85 kW) - 1.6 HDI 16V Transmisie: manuala Norma Euro: Euro4 Culoare: alb Numari de usi: 2/3 Tara de origine:Franta Tara inmatricularii:Romania Dotari: jante aliaj, bare portbagaj, geamuri colorate Securitate: ABS, airbag-uri, imobilizator, antifurt Confort: geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord, pilot automat, comenzi volan, senzori parcare, suspensie reglabila Istoric: primul proprietar in tara, fara accident, inmatriculata 2009, taxa platita Alte dotari: Limitator viteza, Torpedou refrigerat, Cotiera, Jante aliaj 17 Citroen DS4 + Cauciucuri vara, Jante tabla + Cauciucuri iarna, Faruri reglabile electric, Scaun sofer reglabil pe inaltime etc. Modificari: Soft Stage II DimSport 92/115 CP, Suspensie sport reglabila - Coilovers(4000Km), Evacuare Inox, Admisie Sport (inca nemontatata), Folie Llumar omologata, Carbon 3D capota, Tapiterie custom si alte mici imbunatatiri. Unic proprietar, distributie schimbata, consumabile, pregatita de iarna = mai ridicata + rotile de iarna montate. Pret 5490 - negociabil. Variante doar cu masini turbo benzina, de la 180 cp in sus, motor pana in 2500 cmc. Tel. 0.7.3.0.5.0.5.3.3.4 |
Re: Citroen C4
In afara de cele mentionate mai sus, mai iau in considerare variante cu Mercedes E-Klasse W211 dupa 2003, indiferent daca e diesel sau benzina, automata sau manuala, preferabil pana in 3000 cmc.
|
Salut 85 KW e mai mult de 92 CP :) undeva la 120 CP
|
Da ai dreptate, nu imi dau seama de ce am scris 85 kw acolo, sunt 66 kw de fapt stock. :D Sau ca sa las la o parte Kw:
1.6 HDi 92CP, 216Nm Dimsport Stage 2 115CP, 258Nm |
:) e frumoasa, imi place !
|
1 Attachment(s)
Tocmai m-am intors de la un drum Bucuresti - Sibiu - Cluj - Baia Mare - Satu Mare - Budapesta si retur ~2500 KM. Masina ca de obicei a mers impecabil si consum extra decent: 4.9 L/100 KM.
Alte variante de vanzare: - cu suspensia originala si jante tabla + gume iarna = 4450 EUR - cu suspensia originala, jante tabla + gume iara, jante aliaj + gume vara 16 inch = 4650 EUR - cu suspensia sport, jante tabla, jante aliaj 16 = 4950 EUR - cu suspensia originala, suspensia sport, set jante iarna, set jante 16 aliaj vara, set jante aliaj 17 vara (cele din poza) = 5450 EUR Asadar preturi pentru toata lumea :lol: Ma intereseaza in continuare variante cu Mercedes E-Klasse W211, doar inmatriculate. |
S-a vandut, se poate inchide, multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning