![]() |
Sideways Questions !?! Official chat thread
1 Attachment(s)
Threadul de Off-topic al sectiunii ,
de ntrebari ale voastre legate de Drift , de discutat orice si oricat in legatura cu acest subiect ! CAND, CE , UNDE ,CUM , DE CE Poti intreba ce te nelamureste , ce ai vrea sa stii si ce nu exista deja explicat in celelalte topikuri cu si despre drift! Avand in vedere ca deocamdata invatzam unii de la altii , stiu ca nu v-or fi printre cele mai profi raspunsuri dar .. sa incercam!! Ps: Discutiile puerile de pe celelalte topicuri ale sectiunii v-or fi mutate aici sau sterse ! |
Re: Sideways Questions !?!
am eu o nelamurire....nissan skyline...sistem de tractiune revolutionar bla bla....imposibil de driftat cica...dar la campionatul initial d e un skyline in 4 usi. de asemenea am vazut si impreza si alte 4wd....au ele o conversie rwd sau pur si simplu niste resoftari sau tehnici diferite? la cel cu 4 usi..il ajuta greutatea la weight shifting??:D
mersi edit: new question...fenomenul intial d...acolo se impune ideea ca driftul e ''the fastest way to go''. chiar e? |
Quote:
Tengu drifteaza cu un R33 ... |
Quote:
In the story, ATTESA-ETS does not permit drift as the system counter-acts the sliding rear by directing the torque forward. The fact that Hoshino "God Foot" Kouzou could bypass the system with just footwork was an unexplained part of his mystique. dupa asta mam luat...dar mi'am gasit singur raspunsul:D poate fi decuplat acest sistem;) |
Tu vorbesti de Skyline GTR care e singurul skyline cu AWD, Tengu are un GTS-T, model cu tractiune RWD, deci numai bun de drift.Nu prea vei vedea vre-un GTR pe piste de drift pt ca e pacat sa strici asa masina, s-o convertesti la RWD, e mult mai simplu sa iei un GTS-T sau GT-T care sunt din fabrica RWD, la fel cum si toate sedanurile skyline sunt RWD.Apropo de intrebarea ta, toate masinile de drift sunt RWD, FARA EXCEPTII.Daca vezi Impreza, EVO, chiar si in eventualitatea ca vezi un GTR, sau mai stiu eu ce, poti fi sigur ca au fost convertite la RWD
|
multumim Bogdan si te astept cu interventii pe sectiunea asta :woowoo:
|
Quote:
Masina are conversie de motor, motorul original RB25 fiind inlocuit cu cel de pe GTR RB26, referitor la greutate masina cantareste cu peset 200kg mai putin ca si varianta de serie, iar faptul ca are 4 usi cred ca este o preferinta a pilotului de a fi mai diferit .... Impretza portocaliu este total modificat pt drift cu tractiune spate radiatoare de racire montate in spate etc.... Nu stiu cum este in japonia dar in UK nu se mai accepta de anu acesat la D1 numai masini cu tractiune spate. Wheit shift-ingu are mai mult a face cu distributia greutatii decat cu greutatea in sine... In Initial D este vorba de Togue adica curse ilegale pe drumurile de munti, probabil ca in anumite tipuri de curse cu anumite setari si in anumite curbe .... cea mai rapida metoda este sa mergi sideways.... Oricum pt un concurs de drift o sa incepi cat mai mult inainte de curba si cat mai mult dupa curba legand curbele intre ele daca poti.... in schimb la un concurs de circiut chiar daca mergi sideways o sa fie cat mai scurt doar pt a nu pierde momentul motor.... |
Re: Drift - Picture & Media Galery
|
io tac :rolleyes2 :anger:
|
Re: Drift - Picture & Media Galery
Quote:
|
Re: Introducing DRIFT - Slide with Style
o daa foarte frumos felicitari
|
alea sunt cercuri nu au nici o treaba cu drifturile.....
|
Re: Introducing DRIFT - Slide with Style
O sectiune foarte buna ! Felicitarile mele !
|
Quote:
Trebuia sa puna cineva punctul pe i . Multumim |
e penal frate toti ursuletarii si pisicarii bembeisti cercuitori se dau drifteri si sunt || cu driftul in sine
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning