Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   This Is My Ride....:) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34747-this-is-my-ride.html)

cheder 02-03-07 19:51

This Is My Ride....:)

4 Attachment(s)
aceata este bijuteria mea in devenire....
sa facem prezentarile pe scurt: cutie de viteze pe 5 trepte alpine, 75kw (100cp), filtru de aer sport (PILOT), filtru de benzina sport (PILOT)...axa cu came marita, la fel si pistoanele...toba sport (POWERFULL) etc. etc.
P.S. ne vom revedea peste cateva luni (de munca)
..................semnat RENAULT 12 GORDINI.........:)

Skillzu 02-03-07 20:02

Re: This Is My Ride....:)

vreau sa stiu si eu CUM ai marit axa cu came,cati cai ai de la filtru si cati de la toba....banuiesc k se simt schimbari majore de cand le ai pe masina...

Laure2fast 02-03-07 20:24

ce i-ai pus frate atatea prize de aer????

alexblondul 02-03-07 21:16

nu vreau sa fiu rau dar motorul ala arata identic cu al meu ... adica traditionalul 38kw (52 cp ) ...

24mig 02-03-07 21:43

scuze de off-topic dar cu abtipildurile alea pe ea nu prea da a gordini style, acuma poate me insel, dar trebuie sa fie cat ai simpla, nu impopotonata.
dar e a ta si te felicit .bafta.

Bobby boss 02-03-07 21:46

te strici grav cu prizele alea de aer in mod normal aveau si ele un rol nu sant puse asa de dizain pararea mea

cata_tm 02-03-07 21:52

ai inceput aproximativ bine.. daca continui asa, vei termina groaznic..

Teroarea 02-03-07 22:46

deci nu imi place prea multe scociuri si prize false de aer .. filtru ala crezi ca e normal sa il pui asa ca pe racheta sculat in sus? si modificarea aia la axa e cam suspecta nu prea s a auzit de asa ceva:rolleyes2

NightDevil 02-03-07 23:00

cum axa cu came marita ...? ca nu am inteles ?

B-83-DAC 02-03-07 23:30

mie imi place altceva cutie in 5 alpine dar de motor nu zice nimic...si inca cred ca da carfilul ala la benzina de te ustura nu?

B-64-MVP 03-03-07 00:43

frumos dar tre sa umbli bine de tot la cutiutza cu finisaje ca altfel nu o sa dea prea bine......respect! ! !

Roshu 03-03-07 10:06

Gordini Style inseamna o caroserie neteda si trasa la linie....fara actibilduri si alte prostii.....te sfatuiesc sa renunti la zorzonele si sa adopti un stil simplu si curat....si ar mai fi ceva....motorul ala nu pare sa aiba 100 cp.....poate ma insel...dar nu pare prea puternic.....parerea mea....

diablo_46 03-03-07 10:12

Oho.. Chederu` cf varule?:-), te-ai gandit sa apari si tu p-acilea?:-), Baga si tu p-acilea poze si cu interioru`:-)

mesteru surubel 03-03-07 10:28

"beton" masina , poate renunti la filtru si toba care iti dau cel putin 100cp si te ocupi un pic de tabla ca a inceput sa fuga de pe masina

mikkai 03-03-07 13:14

deci masina e foarte "sport" ce sa mai vorbim.Numai sporturi pe ea.Cred ca mai bine nu te mai obosesti sa bagi bani in ea ca iese rugina peste tot.Si daca ai contraaripile praf inseamna ca te uiti si prin podea la orice ora.In locul tau m-as interesa ce bani ar costa sa o refac mai repede.Desi pretul o sa sara de ordinul zecilor de milioane.

All times are GMT +2. The time now is 21:58.

- Copyright 2026 4Tuning