![]() |
Vand IPhone 4 16G
6 Attachment(s)
Vand IPhone 4 negru, 16 Giga, OS 5.0.1, Modem Firmware: 03.10.01, telefonul este codat pe o retea din Italia dar merge cu Gevey Sim fara probleme, bateria tine undeva la 2 zile jumate doar vorbit si mesaje, este cumparat acum 6 luni, urme normale de uzura, are folie display, vine insotit de incarcator original, 2 cabluri de date originale, 2 incarcatoare auto originale, bumper aluminiu, bumper silicon, husa spate, si 2 huse simple. Pret 1150 Ron usor negociabil. Mai multe detalii la 0742 80 22 61 sau PM
|
Re: Vand IPhone 4 16G
1050 Ron .
|
as vrea sa vad si eu iphone-ul ala care ii tzine bateria 2 zile jumate ..:lol:
|
ti-l arat pe a meu, cu 3G dezactivat, folosit cu mesaje si cateva telefoane date-primite a tinut 2 zile.
|
lasa-ma cu artificii d-astea tehnice ... ca daca il tzii cu lumina la minim,si fara 3g,si fara mesaje si fara wireless si fara apeluri te tzine o viatza ...
In fisa lui tehnica oficiala zice asha: Battery Non-removable Li-Po 1420 mAh battery Stand-by Up to 300 h (2G) / Up to 300 h (3G) Talk time Up to 14 h (2G) / Up to 7 h (3G) Music play Up to 40 h sursa: gsmarena |
atata tine telefonul meu cu proba nu cu artificii ce ai avut tu, daca ai alte intrebari legate de telefon si esti interesat lasa un PM sau suna daca nu te rog sa cauti in alte parti posturi in care sa chat-uiesti,
|
3 Attachment(s)
telefonul a mai primit o husa din cauciuc gros, back cover din plastic si un toc (nu e din piele dar e de calitate). Telefonul cu toate accesorile 1050 Ron sau telefon, incarcator si o husa 950ron. Detalii la tel 0742 80 22 61 sau PM
|
Vandut! Se poate inchide. multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning