![]() |
Muntii vazuti din Bucuresti
Acum vreo 2 saptamani, la stirile Pro TV a fost un reportaj in care aratau k din cauza aerului uscat se vedeau muntii, din Bucuresti.Dak are cineva reportajul inregistrat sau un link unde as putea gasi acest reportaj, sau un film care sa demonstreze acest lucru, va rog sa il puneti aici.Multumesc anticipat
|
Poate muntii de gunoaie ca, Carpatii nu prea cred. Oricum de atatea ori la munte am crezut ca se vad varfurile muntilor si de fapt erau norii, asa o fi si aici.
|
1 Attachment(s)
A fost la stirile Pro TV si nu e pentru prima data cand vad asta.Dar am nevoie de film k sa il conving si pe un prieten de-al meu k este posibil
|
Da,am vazut si yo reportajul.A fost filmat intr-o dimineatza si difuzat dupa amiaza parca.Din pacate nu am nimic ca sa demonstrez.
MC Mate prietenul tau nu te crede pe cuvant ? :) |
Nu ca nu ma crede pe cuvant.El nu crede!!! k i-am aratat pozele si a zis k sunt trucate.Poate pana la urma voi face rost de film.
|
se mai vand muntii si din Chiajna, din sediul Izvorul Minunilor :lol: , am vazut cu ochii mei cand este senin!
|
aia arata a nori nu a munti.
|
1 Attachment(s)
Pozele sunt luate de pe un alt forum.Mai am o poza.Dar VREAU UN FILMMMMM!!!!
|
5 Attachment(s)
muntzii...
|
interesant... daca faci rost de filmare, de reportaj sau orice alt material sa-l pui si aici... ca nici eu nu prea cred ca aia ar fi munti...
|
pozele alea sunt facute de mine, si cred ca-s muntzi pentru ca erau ca erau 'norii' aia doar spre nord, neintrerupti. filmulet n-am facut.
ce va mirati atat? se intampla asta cam o data pe an... |
nu prea cred ... cine stie ... de la buc pana la muntzi sunt .. 200 si ceva de km .. plm .. chiar asa .... sau cica de la munte se vede mare .. :woowoo: ai sifon .. !
|
MC Mate gandeste`te la prima poza cum e amplasata Casa Poporului in raport cu poza ..... cu zona de unde e facuta poza ....... si iti dai seama daca sunt munti sau nu .......... nu prea stiu cum e amplasa CP in Bucuresti ..... dar orienteaza`te dupa zona de unde e facuta poza ................ am vazut si eu la pro tv o stire de genu asta ...... nu acum de curand, anu trecut si kiar au filmat ...... mi se pare adevart .... kiar daca e la nush cati 200 km departare ........ iar pentru a 2-a poza as pune mana in foc sa zic ca e autentica :D
edit: cat despre pozele tale teddy as zice ca sunt norii 100% :D |
aia e casa scanteii si e bine... sanse mari sa fie muntii ./..
|
Pai sunt munti dar nu gasesc pe nici un site un film
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning