![]() |
Gateaway in Pitesti
5 Attachment(s)
minunati-va
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
moama mishto :o
|
cu ce ocazie prin romania...? e chiar un eveniment...
|
Pregatiti-va ca o sa mai apara un film marfa cu masini, alea sigur erau de la filmare. Asteptam cu nerabdare.
|
masinile sunt prea belea
mie imi cazura ochii cand le vazui nu iti vine sa crezi ca e asa ceva in ro mie unu nu mia venit da cred luca cred ca ai dreptate ca altceva nu cred sau paote .... nu stiu dupa parerea mea 90% cred ca fac ceva vrun film ceva |
haideti sa va lamuresc..
baietii au venit pentru filmare.. este o copruductie francezo-romana. |
pai daka e asha itzi imaginezi ca ashteptam cu nerabdare filmul...
|
ia sa ne interesam fratilor cei din FullSpeed daca se mai fac filmari acuma pe gheata ca cine stie n-ar stica sa aparem si noi printr-un cadru pe acolo :lol: :lol:
|
nu mi se incarca pozele mari, numa thumburile... oricum... din ce se vede asha... ii cam PREAAA MAREEEE eleronu la calibra, inrest nu-s rele... dc s-ar incarca sa vad mai bine ar fi fain :)
|
super tareeeee
Vai de capul meu cu calibra lu ala sa moara masa!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Din cate stiu eu Florin Calinescu regizeaza un serial politist romanesc... sa aibe legatura??? :idea:
|
alo de JPG nu ai auzit???????
|
dadi.. le rezolv dar am probleme cu calcu acum si nu pot.. daca vrea cineva sa le faca e binevenit daca nu asteptati ca le micsorez eu maine
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning