![]() |
[VAND] SsangYong Rexton 2.7XDi avariat usor frontal
3 Attachment(s)
masina este avariata usor in partea de fata (capota, faruri, bara , radiatoare) dar nu sunt atinse lonjeroanele)
toate piesele stricate au fost demontate de pe masina si asteapta doar piese noi...in rest masina este perfect functionala. dotari de fabrica: 4x4/2x4 cu reductor HI si LOW faruri cu lupa proiectoare interior piele volan piele cd player scaune electrice si incalzite oglinzi electrice si incalzite trapa electrica cu 2 pozitii modificari vopsea candy black (multa perla)(am codul de culoare si reteta) stopuri fk negru mat jante ENKEI 16" cu gume (+ setul original tot cu gume) bara fata.spate clean portbagaj clean scoase bandourile (clean) scoase ornamentele de pe aripi (clean) geamuri negre de fabrica toata masina este neagra...nu exista nici macar un ornament care sa nu fie negru toate modificarile au fost facute la un service specializat, si nu in vre-un garaj imi pare rau ca trebuie sa o vand dar am nevoie urgenta de bani, oricum nu imi iau banii investiti in ea pretul este de 7000 euro usor negociabil ,sau unele variante +/- diferenta costin 0749 800 800 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning