![]() |
Duminica 4 martie B1 TV
NSL continua prezentarile masinilor la Tuning Show B1tv si duminica asta. Nu ratati la 12.30!!!!
|
Re: Duminica 4 martie B1 TV
Marfa... bft... si la cat mai multe...
Si cam ce masini vor fi duminika akm? :rolleyes2 |
mazda3 apare duminica la b1 la 12.30, e LMX-ul
|
cel cu cataraga care a postat anuntul.......:)
|
Frumos,frumos... :D bafta... si de abia asteptam emisiunea.. :lol:
|
Iar stam pe televizoare ;)
|
cand am anuntat ioo k o sa fie emisiune despre tuning pe b1tv nu ma bagat nimeni in seama acu toti va uitati
|
Sunt sigur ca daca bagai un thread in pagina principala lumea comenta de bine. Poate mesajul a fost postat undeva mai departe in forum. Eu unu nu l-am vazut. Orice noutate in domeniul tuningului este interesanta si binevenita. :)
Bafta |
Chiar daca stiam cu ceva timp inainte cine o sa apara la emisiune ... ma bucur si aici pe forum, in primul rand pentru fratele nostru LMX`uuuuu ! Si nu in ultimul rand pentru ca este vorba tot de o masina marca NO SPEED LIMIT !!!
Mazda 3 rulls !!! Bravo Catalin si la cat mai multe aparitii ! Apropo ... nu te-ai plictisit ? :D :D :D Mai lasa si pe altii :) :) :) Glumeam bineinteles ! Nu lasa pe nimeni si sa fii mereu acolo sus ... Deci nu uitati ... DUMINICA la 12:30 pe ??? B1 TVVVVVV !!! by NSL ;) |
-Avenit randul la fratele LMX sa de pe sticla ......hai sa vedem ce a reusit...bafta
|
sa vedem cum da salvamontistu pe sticla :d ?!?! ... .da bine ca l`am mai vazut ;))
|
felicitari LMX si la cat mai multe aparitii ;) interesanta ideea ku grila fata ku gauri.. bafta..
|
felicitari cataline !!! draguta prezentarea ,aveai ceva emotii:)
|
frumos :D ... la inaltime :D ..... a decurs bine prezentarea
|
Eu nici macar n-am vazut emisunea!!!! Eram la Balea Lac la un ski! Poate o apuc si eu reluarea sau o vad pe net pe sit-ul lor...
Ma bucur ca a reusit. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning