![]() |
Poll Sigla Club
3 Attachment(s)
Astea sunt varintele. De acuma aveti la dispozitie 3 zile de vot. Dupa 3 zile sigla cu cele mai multe voturi va deveni sigla clubului.
Am sa va rog sa motivati si votul. 4 si 5 sunt ultimele doua postate la Logo Crazy Drivers. Din nu stiu ce motive nu ma lasa sa le atasez. Iar varianta 6 este pentru cei carora nu le place nici una. De asemenea aveti posibilitatea de vot multiplu, deci daca va plac 2 sigle puteti vota pentru amandoua. Spor la treaba. |
Re: Poll Sigla Club
Eu as merge pe sigla 2 dar fara steaguri din mai multe motive:
Prezinta ideea de grup, face asocierea cu masinile si daca se poate schimba pe un gri sau alb cu rosu sau alta culoare pe care o considerati voi potrivita ar merge chiar si pe folie. |
si eu merg p sigla 2 pt ca ne reprezinta...spune tot despre noi.....suntem o mare familie care iubeste masinile.......si fara steaguri app
|
Tot sigla 2 ...ne reprezinta cel mai bine ...si totusi are si un pic d sarm ...k sa zic aja ...
|
merg pe sigla 2 fara steagurile alea ;)
|
Am votat sigla nr 2 (cu tot cu steaguri:D ). Mi se pare cea mai aproape de ceea ce inseamna "Crazy Drivers" (prietenie, masini, intalniri...). Cred ca steagurile (sau macar o parte din modelul de pe steaguri) trebuie sa se regaseasca in sigla noastra pentru ca semnifica "racing, competitie, etc".
|
tot pentru varianta a 2-a votez si eu pentru ca este la subiect in ceea ce priveste un club auto :)
|
pentru sigla 2 am votat si eu, cred ca asta ne reprezinta cel mai mult.
|
Votat sigla 2, motivele s-au spus mai sus, nu are rost sa ma repet.
PS: Fara steaguri. |
deci sigla 2 clar fara steguletze... motivul... ar fi multe de spus:) cum spunea si stefan cand te uiti la el te gandesti din start k este vb despre un club de masini... mie mi se pare cel mai reusit dintre toate... si chiar arata frumos si e bine proportionat sa zic asa... si daca va ramane vom lucra la culori un pic si o sa fie fff ok... si chiareu unu voi fi mandru sa-l pun pe masina :) si deja astept varianta final sa facem comanda aici in bucuresti ;)
|
nu prea cred ca mai e nevoie de acest poll......:P u have a winner guys :D
|
Asta inseamna ca luni se da comanda.
|
Am sa va rog sa postati aici cei care va pricepeti cateva variante de culori ca de exemplu:
alb-galben gri-galben alb-verde etc. Ca sa gasim o modalitate de a o face vizibila pe folia de la luneta. |
votez sigla 2 ... ar arata mai super fara steagurile alea 2 de pe laterale... si majina aia .. sa fie mai clara.... se vede numa juma de majina. ;)
|
4 Attachment(s)
.....
Tot mai mult imi place varianta negru-galben fara steaguri :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning