![]() |
Kart
3 Attachment(s)
Salut, mai intai sa ma prezint. Ma numesc Florin, am 16 ani si doresc sa imi prezint kartul. Este vorba despre un kart cu motor de hoinar 50cm 5 trepte...
In viitor ii voi pune un carburator mai mare si mici modificari pe ici colo. Astept pareri bune/rele [Rog un moderator sa mute/stearga topicul daca nu am postat unde trebuie]:oops: |
Re: Kart
2 Attachment(s)
Kartul a participiat la etapa de la resita din cnks(Concurs National de Karting Scolar) unde nu a facut prea multe. La antrenamente am reusit sa sparg pistonul, sa rup biela si sa stric un cilindru. Motivul nici acum nu il stiu...lipsa rodajului...preaputin ulei...orice e posibil
Voi pune o poza cu ce a mai ramas din piston...langa e un piston pentru a va face o idee Acum urmeaza sa desfac motorul, spalat frumos tot cu benzina(motorul e plin de pilitura de cand a spart pistonu) Cumpar alti rulmenti...carburator mai mare...placi ambreaj... Alti bani alta distractie..toata iarna voi avea ce face |
am si eu doua karturi de competitii
unul este old - motor parilla 100cmc 16000 rot/min racire aer fara cutie de viteza iar celalalt este cu motor TM racing 125cmc 14200 rot/min racire apa si cutie cu 6 trepte |
participi la concursuri??
|
Quote:
|
Frumos kartul. Imi spunea cineva mai batran ca pistonul la hoinar se sparge din cauza turatiilor, acuma nu stiu....eu n-am patit asa ceva niciodata. Lucrez si eu pe kart cu motor de hoinar ( stock ) la un club de karting local. Ce modificari ai pe motor ? Un video ? Ceva... ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning