![]() |
Vand jante DOtz pe 14
3 Attachment(s)
Se vinde un set de jante dotz pe 14, 6 J ET 38 cu niste anvelope uzate,doua sunt bridgestone iar doua nu stiu ce sunt.
Pretul este 400ron jantele cu tot cu anvelope,sau 350 doar jantele. Contact pe privat sau la 0721165050 |
Re: Vand jante DOtz pe 14
Pret nou 300 ron cu tot cu anvelope :!:
|
Salut. As fi interesat eu de jante. Ce dimensiune are intre prezoane? Eu sunt din Baicoi pe langa Ploiesti si ne-am putea intalni sa fac o proba eventual.
|
Sunt 4x100,si sunt de pe o supernova;nu mai tin bine minte,dar parca a fost nevoie de niste inele adaptoare de la 57 la 61 parca sau ceva de genu...
Pe ce masina vrei sa le pui? |
Pe un opel astra f si eu tot 4x100 am. Ce inele, pentru gaura de centrare?
|
Da,de inelele de centrare era vorba ;)
Ca distanta intre prezoane sigur se potrivesc. Singura problema ar fi ca abia joi seara pot ajunge in Ploiesti cu ele :rolleyes2 |
pentru mine nu e graba, am avut niste table de pe o supernova si stiu ca avea gaura de centrare mai mare si avea un mic joc, dar putem incerca, in mod normal ar trebui sa frece foarte putin pe margini cand se pune roata din cate stiu.
|
Salut, eu as putea veni maine sau luni pe 17 in ploiesti sa facem o proba si daca e le si iau. Cum crezi tu ca iti vine mai bine, ori maine ori luni.
|
Sambata sau duminica :rolleyes2 in cursul saptamanii stau mai mult in bucuresti,iar saptamana viitoare abia pe miercuri cred ca mai ajung acasa :(
|
Vandute! Multumesc 4tuning!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning