![]() |
Dacia 1300 (replica Gordini)
Va prezint dacia mea 1300. Am achizitionat-o acum o luna de la un batran (primul proprietar) si vreau sa o transform intr-o replica Gordini.
Este din 78, 109000 km, fara modificari (jantele eu le-am pus)a fost pastrata destul de bine, doar aripa stanga fata este schimbata. Momentan vreau sa ii remediez problemele ca sa o pot trece pe numele meu, iar la primavara sa o desfac bucati si sa ma apuc serios de ea. Pana atunci vreau sa adun toate piesele de care am nevoie. |
Re: Dacia 1300 (replica Gordini)
salut poze nu ai
|
am si poze, da nu reusesc sa le pun...
|
7 Attachment(s)
si pozele...
|
Arata bine 8)
|
Cat de frumoasa e culoarea si cat de bine ii sta!
|
1 Attachment(s)
Are cineva de vanzare robinet de caldura de D 1300, de preferat nou?
|
Arata bine, e frumoasa rosie. Intrucat devin pe zi ce trece mai rare ar fi fost frumos sa o lasi cat se poate de stock, adica o reconditionare ceva.
Succese:-)! |
La caroserie nu va avea modificari masina. Ii voi micsora garda la sol, o trecere la 4 prezoane, niste jante mai late (de preferat ATS classic), o vopsea frumoasa si niste dungi de gordini
Daca era frantuzeasca probabil ca nu schimbam nimic.... |
atica gen NIG ,daca sti ! :-)
|
Exact.
Parerea mea e ca poti scoate ceva frumos din ea, daca citesti topicul lui Nastase Bogdan ai sa iti faci o idee:-). |
Am vazut si masina lui, arata tare bine. Voi merge cam pe acelasi stil, dar a mea va fi rosie cu dungi albe.
Azi am fost pe la remat si i-am mai luat niste piese si am vrut sa cumpar si o dacia sport, dar m-am razgandit... Are cineva schema cum trebuie sa leg proiectoarele ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mulrumesc pentru schema. Sper sa apuc maine sa montez proiectoarele ca astazi trebuie sa dau cutia de viteze jos...
|
ce piesulici i-ai luat ?:> ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning