![]() |
BMW E65 600cp aspirat, in BUCURESTI
Salut fratilor. Vreau sa va intreb pe cei care stati in buc/imprejurimi daca ati auzit de masina asta... si mai ales de proprietarul ei. Sa va zic ce mi-a zis el...
Caroseria e E65, motorul e Alpina V12 de pe generatia anterioara (387/430cp), cuplat la cutia in 6 trepte de pe 745. El zice ca motorul e de 4500 si ca alpina l-a facut stock 480cp, iar el i-a mai pus un chip de 120cp si are 600. Precizez ca avea ceva probleme si nu a putut pune poza cu motorul sa se vada ca e in masina, doar v12-le si se vedea clar ca nu are turbo. I-am tot facut invitatii si cand s-o vad a schimbat-o cu un 7 Hamann. Ce ghinion... chiar as fi vrut sa vad cum a reusit el sa scoata 600cp dintr-un motor de 4500 aspirat cu 2 valve/cilindru. Voi ce ziceti de asta? Il stiti careva? Atata de grandoman e de nu-si incape in piele si vreau sa stiu daca are rost sa-mi bat capul cu el; il cheama Gabriel Oprea si desi nu a putut urma o facultate are o parere extraordinara despre el, va dau linkul lui de hi5, sper ca il recunoasteti careva: http://gabonebmw745i.hi5.com/ Mersi anticipat |
Re: BMW E65 600cp aspirat, in BUCURESTI
mai pe romaneste vorbind e un papagal care abereaza. :D vrea sa se dea si el mare si abereaza pacaleste si el copii din fata blocului necunoscatori ..
|
mama ce tuner e el! a scos 120 de cai dintr-un ASPIRAT , chit ca e V12 , doar cu un chip..e destept foc..n-am ce zice
a luat e un motor de alpina..de tuner ce e , dar a luat generatia anterioara..k e el mai smecher, si a facut un tuning de nici ALPINA n-a putut sa il egaleze merge si pe gaz,nu? mda..ce coincidenta..a schimbat masina inante sa o vada cineva..soarta..au vrut-o cei de la bmw sa invete si ei meserie.. al dracu de jegos..face view-uri basinosu ala pe "spinarea" noastra.. mai bine mutati asta la divertisment..si punem pozele cu respectivul acolo, ca sa rada si altii |
dupa ce am vazut pe hi5 sincer cred ca ti-ai pierde timpul.
|
Ce distrus...cred ca duce lipsa de femei si si-a facut un pic de reclama pe spinarea vre-unui prieten sau dealer auto :) deh...are poze in septar...Nu ma lasa si pe mine cineva sa fac niste poze intr-o astra gsi??:)
|
Mi se pare vrajeala :lol: :lol: .
|
de ce nu folositi si voi un limbaj mai putin 'colorat'?
on-topic : Eu unul nu cunosc persoana respectiva ori masina si parerea mea,majoritatea detaliilor referitoare la 'tuningul' facut motorului/masinii ,sunt aberatii |
Speram sa-l cunoasca cineva...
Eu m-am saturat. Sincer... Nu mai pot suporta astia de bani gata care se dau mari cu chestii materiale. Ma $&^, o sa sterg si eu orice referire spre a nu fi confundat cu un gunoi ca respectivul si o sa ma uit exclusiv la ce conteaza cu adevarat la un om... si anume valoarea DIN el, nu DE PE el. Sper numai sa-i pot ignora, desi stiu ca-mi va fi foarte greu. |
am vazut un seria 7 alpina negru de vanzare intr-un autosupermarket shy era shy pe autovit acu oleak de timp dar scria ca are numa 430 cai putere, akma nush daca e aceeashy masina , da aceea era parca 760i
|
Male / I will tell you later
Birthday February 23 Location Berlin , Germany Hometown Bucuresti probabil masina nu e din romania...o fi fost in germania si a facut poze cu ea si in ea..ca prin bucuresti dak era se auzea de ea... |
i-a luat masa masina si a modificat-o in vis:lol:
|
daca ce tzia zis ala e adevarat yo miam luat zboru cu scuterul...:P:))...si daca era in bucuresti se auzea de ea cum zice si gelu_r :P....
|
era mai de mult, acum nu l-am mai vazut un 7 model mai vechi verde Hamann si tot asa avea vreo 400 si de cai dar masina chiar tragea de rupea si se auzea BELEA !!!o parca prin zona Perla si cred k o satie mai toata lumea, avea roti pe 20 dak nu ma insel
|
era un E65 alpina la un moment dat. era o culoare cam nasoala mov. eu lam vazut ultima data la bavaria in otopeni fara motor.
|
:) doamne cum sa ai chip de 120 cp :) , spunei sa se arunce in canal cu tot cu chipu lui de 120 cp .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning