![]() |
culoare BBS
2 Attachment(s)
salut,
ma puteti ajuta si pe mine cu niste culori pentru miezurile de la BBS? merci anticipat. |
Re: culoare BBS
Un sfat, ca idee. Poti sa tii cont sau nu, faci cum vrei. Eu in locul tau le-as lasa exact asa. Albastrul tau inchis nu prea iti da multe posibilitati wow. Sa nu le strici aiurea. Sper ca nu te-am deranjat cu nimic.
|
Le-aş vedea īntr-o culoare ţipătoare. Poate o fi deja clişeu dar eu zic că ar arăta bine.
|
daca nu ai pierdut deja embema(emblemele) BBS(din cauza spalarilor cu jet de apa) lasa-le gri,cum sint.
|
merci de replay..
in proportie de 80% jantele vor ramane culoarea originala BBS briliant silver cu suruburi aurii, dar as vrea sa vad cum ar arata miezurile culoarea masinii si suruburile aurii. Capacele sunt la loc sigur..:) o seara placuta |
defineste "miezurile de la BBS" ,
eu credeam ca vorbesti de capacele mici. |
miezurile...adica ma refeream la mijlocul jantei..la mesh...la partea de care vin prinse buzele...
|
cate o culaore diferita pt fiecare janta !
|
Quote:
|
deci??
ii cineva amabil sa puna ceva culoare pe jantele alea? o gramada de vorbarie goala pe topic... sanatate |
Dacă doreşti să-ţi faci o imagine de ansamblu, ai putea să pui o poză cu maşina aici: https://forum.4tuning.ro/548-virtual-.../page-660.html şi să le ceri băieţilor să-ţi coloreze jantele după prefereinţe.
- verde Kawasaki - portocaliu intens - galben - albastru şi orice altă culoare care īţi mai trece prin cap. P.S. Las-o mai uşor cu vorbele astea "vorbării goale". Lumea īncearcă să te ajute, dāndu-ţi o idee. Dacă nu-ţi place, o accepţi īn mod politicos şi atāt. :) |
Quote:
|
culoare BBS
ok, inchide te rog topicul...sau sterge-l.
acolo voiam sa il pun. sanatate |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning