![]() |
Dacia AYB
Salutare , m-am decis sa-mi prezint si eu noua achizitie..
Dacia 1310 , din 1997 . GPL Masina merge bine , nu bate nu troncane , nu probleme la directie absolut nimic. Are cateva problemutze sa zic asa..: Imi trebuiesc 2Arcuri spate urgent [CINE ARE PM , SAU SA LASE UN COMM , SAU DACA STITI PE CINEVA DE UNDE POT LUA]. Imi trebuiesc un set de jante normale ... Aeroterma.. O mica mare problema este GPL`u .. am facut in jur de 120km cu masina , am avut butelia plina si acum am mai completat cu 12l , deci consuma 12l la % , eu zic ca e mult , din ce cauza mananca gaz`u , ca , calica. Poze maine ca acum este noapte. |
Re: Dacia AYB
Asteptam poze .
|
O sa ajunga si pozele maine , nush exact la ce ora.
|
mie imi da 10%, dar ma rog...poate calculez eu gresit...
asteptam pozele :D |
Am nevoie neaparata de 2arcuri , masina sta lasata de cur de nu ai vazut :shock:. Daca fac rost de arcuri , aeroterma , si un set de jante e bine , ca , cauciucurile sunt all-season.
|
te pot ajuta eu cu 2 arcuri de spate daca vrei......
|
am eu arcuri de spate,aeroterma cn si bord complet
|
De arcuri numai am nevoie , daca e aeroterma , dami un PM
Cat despre poze , daciutza e plecata azi :( . |
poze:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:rolleyes2
|
Quote:
|
AlexMxH vino la mine ca am una din 98 la dezmembrat, iti dau ce ai nevoie ieftin
|
Care imi ziceti cum se pun poze ?:))
|
Cand scrii un post nou mai jos scrie manage attachment dai click acolo adaugi pozele si le dai uplod astepti sa se incare si dai submit replay. Bafta
|
6 Attachment(s)
Era cam murdara , am fost cu ea la tara si plouase[Tocmai ce o spalasem la omv :))]
|
chiar ca plange dupa arcuri...poti sa urci mai mult de o persoana in spate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning