![]() |
Masina in 6000E
Salutare! Ma gandesc sa-mi iau o masina, dar bugetul il am de max 6000. Eu as prefera un hatchback : Focus Mk2, Golf 5 sau Astra GTC, dat imi place si Tigra TT.
Masina o sa fie mai mult folosita in oras si ocazional ptr plimbari lungi. Ma gadeam la un motor diesel. Voi ce spuneti benzina sau diesel? La care sunt piesele mai scumpe? Opel Ford sau Vw? Ce parere aveti? Voi ce ati alege? |
Re: Masina in 6000E
Eu te-as sfatui sa iei un Golf mk5 diesel cat mai intretinut.
|
MK V:!:
|
Golf 5 diesel la 6000 = masina rulata in care-o sa bagi bani, la 6000e poti gasi un focus 2 mult mai nou, ingrijit, dotat si puternic decat golf 5, iar Tigra e PREA MICA (te-ai urcat in una?)
In functie de cat mergi, diesel sau benzina. |
focus as alege si eu pt ca in banii aia slabe sanse sa gasesc un golf intretinut cum trebuie
|
Multumesc ptr raspunsuri!
Am inchiriat o Tigra intr-o vacanta de vara si am mers cu ea vreo 2 sapt. Mi-a placut mult :) dar acum e altceva. Ma gandesc si la ea serios, dar parca mi-as lua ceva cu locuri si-n spate, ceva mai practic. Am mai vb cu cineva si tot asa mi-a spus ca-n banii astea slabe sanse sa gasesc un Golf ok. Mai degraba un Polo. Focus am vazut ca pot sa gasesc si sub 5000. Mi-a recomandat cineva sa iau motorul de 1.4 pe benzina 80 de cai. Ati mers cu el? Si la Opel am inteles ca incepe sa troncane destul de repede :( Cred ca mai mult de 20 000 - 25 000 de km pe an nu cred ca o sa fac |
fugi de 1.4 pe caroseriile astea de golf, focus sau astra!! minim 1.6 este ok...
la focus recomand 1.6 tdci sau si mai bine 1.8 tdci. cauta ceva cat mai nou ca an, cu carte service tot si in stare foarte buna, km cat mai putini dar si ceva dotari ca sigur o sa gasesti. tigra e ok... daca esti fata :lol: |
Am inteles ;) ms
|
eu iti recomand o skoda superb(eventual sa mai pui ceva la bugetul tau)
|
Prea mare Skoda :) Ma gandesc sa mai scad din buget si sa iau ceva stric ptr oras. In fiecare ora ma gandesc la alta masina :) Ieri seara ma gandeam sa mai pun 1000 sa iau un Golf, dupa sa mai scad ptr un Focus si azi m-am gandit doar la un Smart :rolleyes2
|
POLO ! :)
|
Eu ti-as recomanda un Golf 5 orice motorizare mai putin 1.4 ( fara vlaga si consuma destul de mare) dar in bugetul tau as merge pe Golf 4 intr-o stare buna. Alceva as recomanda Opel Astra.
|
6000 pe un golf 4?! si 5000 pt un golf 4?!
|
Quote:
@lxu46 In orice caz dintre cele enumerate de tine, eu as alege Golf 5 |
si 5000 mi se pare o suma imensa pt un golf 4... doar un GTI face banii aia!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning