![]() |
Sugestie subwoofer - buget 400 ron.
Vreau sa-mi construesc o incinta basreflex cu un subwoofer de 250 -400 w rms, si nu prea stiu care ar fi alegerea ideala dintre urmatoarele:
- Focal - Access 30 A1 - Pioneer -TS-W309S4 - mac audio - SX 12 buget: 400 ron Hu - ALPINE CDE-112RI , amplificator - mac mp 4000 4 canale. Eventual daca sunt recomandari mai bune dintre cele mentionate mai sus, scrieti va rog. Multumesc. |
Re: Sugestie subwoofer - buget 400 ron.
Quote:
SPL Dynamics - V 300 Powerbass S124 Hollywood HX2-12S4 Re Audio RE 12 S4 |
Sal. ,, Powerbass S124 " este o alagere buna? am uitat sa mentionez ca in general ascult muzica electronica gen. trance . De ascultat fiecare subwoofer nu prea am cum :-)
Despre Pioneer -TS-W309S4 ce parere ai? |
Quote:
|
le-am avut pe amandoua. powerbass-ul este peste. n-are rost sa stau sa explic ce si cum...... sunetul se asculta nu se descrie in cuvinte.
|
Poti incerca si ceva helix esprit E250 sau P10. Pentru trance/electronica n-ar strica un sub mai rapid. Ceva sa nu fie foarte prezent in portbagaj.
|
Quote:
Sfatul meu este: Strange bani, ia legatura cu Norbi si iti va rezolva el problema SUBwooferului |
Sal. am vorbit cu Norbi teoretic maine primesc subwoofer-ul , deocamdata incerc Powerbass S12 sa vedem cum suna daca o sa fie ok atunci mai cumpar inca una! :-)
|
Quote:
|
Dacă eşti la primul sub sigur o să îţi placa...
|
simt putina ironie din partea ta groowe.
eu am avut powerbass s12 si am facut mai multe sisteme cu acest subwoofer. e un difuzor foarte bun la banii aia si nu e primul pe care l-am ascultat. |
Acum am un sal 12'' sealed in masina, inainte am avut un magnat streetrace 3000 dar vreau sa incerc si alceva, eventual sa progresez putin si in acest domeniu. Singurul obstacol fiind banii din pacate.
|
Da, am fost uşor ironic.....dar dacă ziceţi că ii un difuzor bun, nu pot contesta...nu l-am ascultat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning