![]() |
Ultimul kitch veritabil
Ultimul kitch veritabil
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/345e31371cfbcf.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting/345e3137225bef.jpg multumiri DXX Blue Line pentru sesizare |
Re: Ultimul kitch veritabil
nice =)) Kitch
|
Ce vrea sa fie frate acolo k nu se intelege nimik???? doamne ce le poate trece prin cap romanilor :))
|
Poate vrea sa faca masina timpului ca seamana mult cu aia din Back to the ***ure =)) :D
|
aerisire pt cartofi din porbagaj
|
Doamne da astia nu or avea ochi or fii orbi ei chiar nu vad cat de urat poate fii chestia aia k sincer nici nu stiu ce vrea sa fie. Mare ti-e gradina doamne si multi vor sa sara gardu cand poarta e deschis.
|
heheh o vad des prin rahova ,oricum nu imi pot da seama de unde a venit cu o asemenea idee??
|
nota 10 la finisare totusi :lol:
asa ca iese la o medie de 3 pt. strutocamila abstracta de pe haion |
wtf ? :weirdface ala e pt momentele in care isi ia zboru sa il traga pe pamant .....de unde apar fenomenele astea ? :blink: sau sa nu moara porcu in porbagaj
|
o fi mers si el la "firma de tuning" unde a fost si ala cu dacia " ULY " =))
si sa respire porcu din portbagaj,iar cartofii sa fie mai proaspeti..dacia cu oxigen activ=)) |
bah vedeti ca nu stiti nici unu ce e, ala e turbojetul, aia de sus e gura de admisie :) pe unde trage aer si prin eleron il evacueaza cu putere, ca la avioane :)))) :))))
|
L-am vazut odata trecand pe Giurgiului.... era la fel de "curata" k in poze.... :lol:
Si eu ma intreb la ce foloseste. Probabil a vazut prea multe SF-uri, posesorul. :rolleyes2 |
Quote:
uitati-va dupa el tot timpul pe strada ca daca vine spre voi cu viteza supersonica n-o sa-l auziti :lol: mai ales ca probabil alea de jos nu-s tevi de esapament ci probabil rachete :lol: |
bine k nu la pus invers k putea sa faca si clatite pe el loll
|
Pai si soferul mai vede ceva in spate? Stiu masina din vara anului trecut, ma mir ca nu l-a pus vreun politist in tot timpul asta sa dea jos opera de arta. Chestia aia e mai ilegala si periculoasa dpdv legal decat cele mai intunecate folii fara autorizatie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning