![]() |
VW Touareg..pareri
2 Attachment(s)
as vrea sa va prezint masina cum a aratat in primele luni de la achizitie..in anul 2008..erau schimbate doar finalurile de la evacuare..
|
Re: VW Touareg..pareri
4 Attachment(s)
dupa ceva timp au aparut si jantele de la GMP Italy de 20" cu gume de 275/45/R20 iar in minte deja aveam eu si alte modificari pentr-u ca deja am inceput sa produc si eu niste bani si sa imi pot dezlantuii pasiunea
|
ce parere aveti despre jante? se potrivesc cu masina?
|
1 Attachment(s)
aici deja a urmat pregatirile pentru extensii, aripi si altele..
|
referitor la jante ... foarte tari :D si sunt foarte curios cum arata masina la sfarsit ;))
|
foarte interesanta masina.ar merge sa spui si cate cv despre ea.
celelalte poze? |
o sa postez poze si detalii din toate fazele prin care a trecut pana acum..
|
este un model r5 Mountain din 2008..174 de cp classic..destul de frumos pana cand am inceput sa ma plictisesc de clasic si sa ma interesez pentru elemente de tuning si putin mai multa putere...dar pentru inceput nu ma gandeam deloc ce o sa aiba de suferit acest touareg
|
2 Attachment(s)
dupa aprox. o saptamana, elementele extensie fata ABT, Extensii aripi Carractere si toate componentele de la baza de jos a masinii care erau de plastic au fost vopsite in culoarea masinii..a durat cam mult dar a iesit lucru frumos.. aici deja era momentul in care trebuia ansamblata..
|
din ce in ce mai interesant.asteptam si restul!:D
|
9 Attachment(s)
aici deja masina era montata si am zis k ajunge deocamdata..dar nu a fost asa
|
imi pare rau ca am pierdut foarte multe poze..pentr-u ca aveam poze cu fiecare faza.demontare, vopsire montare, masina toata desfacuta, momentul cand a venit bara completa vopsita, si absolut totul..dar nu le mai am din pacate..doar asa mai in mare..ce parere aveti pana acuma?
|
4 Attachment(s)
dupa toate acestea m-am gandit la niste folie de carbon..care a fost pusa pe interiorul masinii...iar dupa acea a fost comandata si pentru stalpii exteriori de la usi..folie alba de carbon deoarece neagra vad la majoritatea care isi pun si imi place mai mult alba
|
arata ff bn masina.din pacate nu prea se vede bn in poza folia aplicata pe exterior.
|
stiu..o sa caut alta..dar stai linistit k sa mai facut modificari la ea...o sa mai postez in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning