![]() |
Ce a-ti alege intre un sony, pioneer sau jvc?
Salut, vreau o parere cu privire la un CD-player. Am pe masia un LG si nu sunt multumit de el si vreau sa-l schimb cu un alt Player ce ar fi mai indicat? un sony http://www.mediagalaxy.ro/radio-cd-a...gru-stick-4-gb
un JVC http://www.mediagalaxy.ro/radio-auto...-mp3-usb-negru sau un Pioneer http://www.mediagalaxy.ro/radio-mp3-...-wma-usb-negru |
Re: Ce a-ti alege intre un sony, pioneer sau jvc?
Merge pe JVC am avut sony acela si e praf dp 4 lunii numai figuri facea..
|
Dintre cele 3 oferte alese de tine eu as alege Alpine :), mai exact Alpine CDE-120..
|
:)) ok ALPINE sa fie :))
|
Sony ,categoric ! Are cate mai mult din fiecare si in plus fiabilitate maxima.
Pioneerul e tare la sunet . Jvc -l la design si sunet. Sony-ul le incorporeaza pe toate ,fara sa exceleze neaparat.La care se adaoga fiabilitate maxima.Unde mai pui ca e cea mai veche companie din lume ,recunoscuta pt.caliatatea produselor sale. Cand spui sony,spui totul in materie de electronice. Fara sa-i fac reclama.Japonezii au niste calitati a lor si sony e una dintre ele. Acum depinde si ce model alegi ,ei au pt. toate buzunarele. |
:))))) baaaa..cum sa alegi Sony? :))
|
Quote:
Sti ,erau alea pe vremuri .Sau un acordeon. Bafta ! :))) Omul a cerut o parere si eu i-am dat-o. E parerea mea ,am exprimat-o . Poti exprima si tu o parere respectabila . Dar fara onomatopee de genul celor exprimate mai sus, ca ne suparam. |
Colegul samedaniel,nu stiu de unde experienta asta despre Sony dar cu siguranta nu din car audio!! Sony poate este recunoscut de cei care citesc pe forumuri sau de oamenii care nu au avut altceva,de multi ani Sony inafara de reclama multa nu face nimica!
Sony a facut un singur player auto bun, restul sant niste petarde, JVC face masini de spalat, dar la partea de audio si design lasa de dorit maxim rau de tot! Pioneer este o firma buna la fel ca si Alpine, doar ca in ultimii ani nu mai fac aparate bune in gama entry. Alpine 100EUB, 120R au interne de panasonic, suna dezastruos si butoanele misca de parca au fost montate de bunica, de la modelul CDE-131R in sus se pot numi Alpine. La fel si la Pioneer gama entry este total altceva nu am stat sa caut cu cine lucreaza dar nu prea conteaza asta important este ca stim ca suna aiurea si este bine sa fie ocolite! Eu de cand am inceput sa lucrez in domeniul asta am incercat tot ce mi-am permis buzunarul , pot sa spun spre rusinea mea ca am vandut Sony o perioada pana nu am facut probe comparative cu Kenwood, Alpine, Pioneer, si restul firmelor care mai fac playere, de atunci a disparut din magazin de la mine si cu siguranta nu o sa revina pana nu vor face aparate bune! Si la cum inainteaza lucrurile pe planeta asta nu prea vad sa se intample lucrul asta. Sper sa nu se inteleaga gresit intentia mea nu e vorba de bani sau de castig, am suficienti bani incat sa vand produsele in care am incredere si nu cele care platesc bine! Oameni care mi-au vazut evolutia in domeniul asta au observat sa sant deschis la orice si ma intereseaza doar sa evoluez si nu sa stau in spatele unui reclame de cacat! Imi place cand cineva vine cu argumente clare despre anumite produse, si nu ca sant cei mai vechi sau ca sant recunoscuti in toata lumea!! Cine are vreo nelamurire sau vreun dubiu referitor la ce sustin eu, il astept la niste probe la mine la atelier, cu orice aparat doreste, pe orice difuzoare sa fie vorba, toate pe achizitia mea. Si daca cumva gresesc si se adevereste ca spusele mele despre firmele Sony, JVC si restul bombelor care se vand in ziua de azi cu reclama maxima in spatele lor, suna mai bine!, costul de deplasare, cazare este achitat de mine si voi reveni cu scuzele de rigoare!!! Deci parerea mea despre acele aparate enumerate de colegul de forum batusan este ca mai bine stai si aduni bani, dar alea nu merita. |
Quote:
Prietenul care a deschis topicul a vrut o parere despre cele 3 marci . Eu m-am limitat la cele 3 incarcand sa-i propun una. Cat despre Kenwood ,numai de bine.Numai ca nu era intre marcile respective. Cred ca e de departe lider in domeniul acesta al aparatelor audio pt . auto. Nu pot sa ma laud cu nici un fel de experienta in vanzari si respectiv cunostinte asupra marcilor din acest punct de vedere. Totusi cand vad un lucru bine facut chiar trebuie sa recunosc ca merita remarcat.Si Kenwood este una dintre acele marci care realizeaza lucruri reusite. Cum am precizat si mai sus.De multe ori alegerea poate fi restransa de partea financiara.Daca nu sunt limite atunci putem opta pt. tot feluri de tuninguri ,amplificatoare si avioane.In ziua de azi bani sa ai , ca poti cumpara si sateliti orbitali. Inchei aici ,cu intentia de a nu deforma continutul initial al postului. In general pe forumurile romanesti , intrebi de ceva si dupa interminabile postari ajunge sa se discute despre cu totul alceva.Unul incepe sa planga ,altul incepe sa rada si tot asa.:) O seara buna tuturor ! |
Imi cer scuze de oftfopic !!
Eu nu am facut decat sa imi exprim parerea, si experienta mea in legatura cu acele aparate! Sant de parere ca daca cunosti ceva si esti sigur pe tine incearca sa ajuti oamenii. Fata in fata imi este mai simplu ca pot sa fac test oricui si oricine o sa inteleaga repede diferentele dar pe un forum exista doar vorbe si nimica practica!! Si cum eu sant o persoana care nu prefera convingerea prin vorbe, recomand proba inainte de orice achizitie.:!: |
Pana la urma ce ai ales colegule ? E oferta cu JVC-ul dat de tine la altex si arata bine,am iluminare ambientala albastra si s-ar pupa cu modelul JVC-ului dar normal,il iau pt sunet nu pt aspect.Tu ce ai ales pana la urma?In banii aia...200-250lei:D
|
Quote:
Spui ca vrei sa-l cumperi pentru sunet dar pe tine te bucura mai mult iluminarea ambientala decat aparatul in sine! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning