![]() |
masina trimisa in tara pe platforma
salut . sunt nou pe forum si as vrea sa ma ajutati cu o problema. am cumparat o masina , audi a3 19tdi din 06/2009, la roma. masina am cuparato pe numele prietenei mele ptr ca ea are acte italiene si are rezidenta la roma. am pus-o pe o platforma a unui unchi de-al meu si a plecat. in slovenia au facut accident. a intrat un sofer croat cu un mercedes sprinter in spate.masina a ramas pe platforma dar iti dai seama ce daune a primit.
acum va intreb cum trebuie sa procedez? a zis ca o rezolva el si i-am spus ca sa fie perfecta ...sa nu o duca la nenea vasile... din cate vad eu asta vrea sa imi faca probleme. cred ca o sa se ajunga si la tribunal. ce sfaturi imi dati? |
Re: masina trimisa in tara pe platforma
Problema se rezolva in felul urmator:
Unchiul tau trebuie sa obtina de la Politie cat mai multe acte care stabilesc vinovatia si asigurarea inovatului. Apoi in Romania trebuie sa se intereseze la BAAR ce corespondent exista pentru asiguratorul respectiv. Ar fi bine ca intre tine si unchi sa existe un contract de transport sau proces verbal de predare , chiar daca acestea sunt de mana. Sunt sanse sa nu se ajunga prin tribunale, dar oricum treaba e de durata ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning