![]() |
Paris Tuning Show 2007
88 Attachment(s)
Paris Tuning Show 2007 Salonul de tuning de la Paris editia 2007 s-a desfasurat in perioada 22-26 februarie in cadrul Parc des Expositions Paris Le Bourget. |
Re: Paris Tuning Show 2007
Frumoasa privelistea...oare cum o sa iasa si cel de la noi?Avem in tara destule masini tunate si destule firme de profil...acum ramane de vazut organizarea.
|
Bravo lor, au facut ceva NICE...
Dar eu il astept pe cel din Bucuresti, ca sa particip in carne si oase... |
Frumos....dar cred k 4tuning day va fi mult mai tare decat evenimentul de la Paris,atat la mashini cat shi la femei :twisted:
|
arata bine...sper ca si 4tuning day sa fie macar la fel de spectaculos, un lucru e sigur: o sa avem fete mai frumoase si mai multe:D :P
|
de-abia astept sa vina si la noi tuning days:D...sper sa fie un tuning show mai ceva ca asta de la Paris:D
|
Mai multe poze gasiti pe site in galeria foto ;)
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=554 |
Sper k si la Bucuresti sa vedem tot ceva asemanator dak nu ceva si mai frumos.BAFTA!!
|
Bv lor se pare ca a iesit misto. Asa trebuie sa iasa si la noi.
P.S. Cum de n-au tunat un Peugeot 407 Coupe? Mi-ar fi placut sa vad unul.:D |
FILME CU FETELE DE LA PARIS TUNING SHOW 2007
https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/34677-paris-tuning-show-2007-cars-and-babes.html |
1 Attachment(s)
Eu am fost acolo si cred ca in Romania nici macar la S I A B nu venea cata lume era acolo.
am pus o poza cu lumea de la intrare cu o ora inainte sa se deschida.si in spatele meu era la fel. un lucru e clar...sigur o sa fie fete mai frumoase la Tuning Days...:D |
3 Attachment(s)
Quote:
|
ce de moatmoazell...mmm
|
Quote:
|
machetele erau de vanzare :))