![]() |
Cum poti rasturna un autobuz pe trecere...
|
Re: Cum poti rasturna un autobuz pe trecere...
Sper ca ti-ai dat seama ca e facatura :-)
|
I-auzi !? Si dupa ce ti-ai dat seama ?
|
Asa pare, cand se misca dintr-o parte in alta rotile raman drepte, iar cand cade se opreste prea brusc ... si se vede ca e facut pe calculator autobuzul.
|
Rahat !!!! PE calculator a fost facuta si panicata de pe trotuar ? Intr-adevar nu se vede nici piciorul soferului de autobuz cum lucreaza cu frana deci clar e trucaj... Hai s-o lasam balta...
Ai idee cate ore de munca presupune o secunda in 3D Max ? Ai idee ca 2 secunde de trucaj in 3D Max inseamna "contract de munca" pt o echipa intreaga ? Ai auzit vreodata in viata ta ca 3D Max e atat de complex incat nu poate fi invatat in totalitate de o singura persoana ? Se pare ca nu... Ajungem la niste contraziceri inutile... Ok nu crezi, problema ta. Se dorea a fi un topic relaxat educativ sau comic . Deci da, e trucat ! |
Quote:
|
Freza soferului sta prea nemiscata in viraj...
|
Si ce te-ai enervat asa? :lol: suparatule ... te porti de parca te-as fi injurat..
Mi-am zis parerea, nu ma intereseaza cunostintele tale, poti sa iti continui subiectul... dar nu mai fi asa nervos ca o sa mori repede :-) |
ti se pare prietene... Esti prea suspicios. Esti gabor ?
|
N-ai nimerit-o ... hai sa ne oprim aici. Totusi, nu are rost sa te enervezi asa pentru un post pe un forum. Bafta :-)
|
da' de ce sa nu ne certam ... ?
Mie-mi place :)) |
Quote:
Ai unele postari asa de realistice si ..... enervante pentru unii !!! |
imi pare rau sa va dezamagesc, dar asta chiar e facatura. atat masina oprita pe avarii cat si autobuzul sunt randate, si destul de slab.
e un fapt. nu stau sa intru in detalii despre dinamica obiectelor, lumini si texturi. degeaba va certati, oricum nu o sa rezolvati nimic, si nici nu luati vre-un premiu. una e sa fie distractie, panarama, si alta e chiar sa va consumatii nervii :rolleyes2 |
OK. Domnu riffle. Ca sa vezi ca prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
1. Se vede de la o posta ca este trucaj. 2. Oamenii mai fac asta din cand in cand, ca sa isi bata joc de prosti si sa creeze un viral. (daca stii ce e aia). 3. Am dovada irefutabila pe care o gaseai si tu daca aveai habar sa folosesti google: https://www.youtube.com/watch?v=5D7aB...layer_embedded |
Ehhh ... Puteai tu sa treci pe-aici fara sa-mi da o gura in penis ? N-aveai cum...
Placerea e de partea mea. Te mai poftesc si cu alte ocazii. Bon appétit |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning