![]() |
Garage Sale
dupa ultima curatenie am ramas cu mai multe piese de golf 2/passat 35i variant de care vreau sa scap.
cateva mai au ceva valoare, restul se vor da la preturi f mici spre gratis. am urcat descriere si poze aici |
Re: Garage Sale
daca trimiti prin posta vreau eu discurile spate. o zi buna
|
am vazut k ai caseta de golf 2 servo se da tot sistemul?se potriveste pe un polo II din 86 motor 1.0?
|
vreau eu aeroterma:D
|
s-au adaugat noi piese in lista, vedeti linkul spre facebook din primul post
azi s-au vandut: discurile spate, fetele de usa din fibra, capac culbutori aluminiu, pompa de benzina 16v, buza de gti 16v, o maneta cu mfa si altele... grabiti-va ca dispar repede caseta de directe este in continuare, e completa. nu cred ca merge la motoare 1.0 aeroterma e si ea valabila, te astept la garaj. tel: 0722.767.964 |
s-a vandut farul smoked cu cruce si s-au rezervat condensatorul conductele de a/c si cd playerul vieta pana maine seara.
cine e interesat de piese il rog sa ma contacteze telefonic, raspund mai greu pe forum sau facebook. 0722 767 964 |
lista reactualizata, vedeti link-ul fb din primul post.
au mai plecat niste piese, au aparut altele. |
s-au dat jantele pe 16 cu gume de iarna, restul pieselor valabile.
|
anunt valabil, multe piese disponibile
|
8 Attachment(s)
up, anunt valabil pentru multe piese
se mai adauga pentru passat 3b si 3bg: - oglinzi electrice si incalzite, una de stanga (fara geam) si doua de dreapta, una mare si una mica (ambele cu geam). perfect functionale. pret 150 ron toate 3 - plasa despartitoare habitaclu/portbagaj, stare perfecta - 100 ron - bari longitudinale de plafon, OEM (lipsa capac dreapta fata, se vede in poza) - 60 ron - amortizoare fata KW (merg si pe passat sedan sau variant 3b/3bg, audi a4 b5, aud a6 c5, skoda superd modelul vechi si probabil altele) pret 300 ron nediscutabil - player mp3 panasonic, pret 100 ron (cablu inclus) |
playerul panasonic s-a vandut
|
anunt valabil
|
2 Attachment(s)
vand alarma auto universala (o singura telecomanda)
are si canal auxiliar pentru deschidere portbagaj. noua la cutie. pret 100 ron tel: 0722.767.964 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning