![]() |
Logan 1.6 ambition
1 Attachment(s)
Poza cu loganu la 200...cine zice ca nu e autentica sa aduca dovezi si sa puna aici Attachment 222651 :twisted:
|
Re: Logan 1.6 ambition
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...re+vitezometru
citeste despre erorile de kilometraj afisate pe ceas.... in general eroarea este de 10-15% dar variaza de la model la model... pe ceas ai avut 200km/h dar practic mai mult de 175-185 nu aveai... mi-e lene sa caut si post-urile unde se explica exact modul de calculare a vitezei reale... cert e ca cea mai buna modalitate de a masura viteza este cu un gps activ in masina... altfel erori exista la orice marca (BMW, mercedes, audi, VW, etc....) |
era si gps in masina...si mai exact nu era 200 era 198.88 km/h in momentul in care a fost facuta poza...iar erorile alea de care vorbesti tu pot fi bagate la history..putine mai sunt acele modele cu asemenea procentaje mari de eroare :-P
|
si sunt destul de sigur ca tot nu duce motorul ala in 200... e de 1,6 dar cu 8supape si oricum... nu e facut sa ajunga la viteza asta... decat cu modificari... poate cel de 16v dar si acela tot cu modificari...
in general viteza maxima a unui autoturism este cea recomandata de producator in talon... daca ajungi la o viteza putin mai mare este posibil dar la motorul de 1,6 de la 175 la 198km/h e destul... aproape 25km/h... sunt destul de sigur ca NU aveai 200 cu loganu ala... asa cum STIU ca inca mai sunt erori de afisare la vitezometru la diverse autorurisme... factorii care influenteaza viteza sunt multipli si mai ales la logan treptele de la 1 la 3 sunt pentru un pic de sportivitate, dar 4 si 5 sunt pentru consum optimizate... nu sunt eu in masutra sa iti dau explicatiile stiintifice ca sa iti dovedesc, dar pot sa iti repet: NU AVEAI 200 (sau 198,88 ) LA ORA CU LOGANU DE 1,6... numa' bine! |
Ok...am inteles ce vrei sa zici:-)
|
Quote:
|
au mai fost f multe discuti pe aceasta tema..."am lau 200 cu loganu stok si mai aveam si pedala" cam asa ceva
|
Hai ma dati-o dreaq de traba k nu prinde 200 nici un logan stock indiferent de motor. Pe toti cei care ii cun si au Logan de 1.6 i-am auzit cum spuneau k la 175 isi da duhu. Asta dak reuseau sa prinda 175.
|
almeu a mers ceva mai bine de 180,deci cu erorea de km undeva la 175 cat scrie in cartea tehnica
|
Quote:
|
frate ce-i asa de greu sa va bagati in cap k nu aveti masina modificata din fabrica sau ca " a mea poate mai mult" ?? nu poate 200 ..pur si simplu
si dupa cum a fost facuta poza aia, inseamna k erau cel putin 3 pers in masina..este? pt k e facuta din spatele tau..si deci locul din dreapta era ocupat, deci si masinii ii era mai greu sa accelereze normal k ii credem pe aia cu passat-ul ( aia cu 1.6 benzina sa nu comenteze k stiu si ei k e praf) k iau 235..fiindk stim k e posibil ..daca are destula putere , masina poate..are si cutia rapoarte bune ( nu ca alea praf de la logan) esti suparat pe viata vad.. da-i forja in continuare..si o vinzi la anul sau peste vreo 2-3 ani..sau cine stie ..o tii mostenire de familie ..si knd o sa incerci sa o vinzi pe o suma de nimic, o sa zici k nu a fost alergata , nu-i asa? |
incearca te rog sa faci o diferenta intre posesorii de logan care au sarit din berlina in logan (a se citi Ferrari...) si cei care intr-adevar stiu ca dacia logan este autoturism care de-abia si-a inceput dezvoltarea... haiducii care deja vad 200+++++ pe ceas sunt multi din nefericire...
|
mai masina nu are cum sa mearga mai mult decat scrie in cartea tehnica......ganditiva si voi ca nu sunt prosti sa scrie mai putin
|
In poza, in fata ta (in depasire) se vede o masina mai veche (G1 or something ...). Ala tot cu 200 mergea?
Sau doar ce dadusei in frane si erai in decelerare, de la 300 km/h? |
eu nu vad nimic duar negru :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning