![]() |
Montare Turbo/Kompressor pe 2.0 16V ABF
Salut!!! Am si eu un Golf 3 Gti 16v , tip motor ABF si doresc in viitoru apropiat sa montez turbo sau kompressor pe el.
Ma intereseaza si pe mine absolut toate modificarile si toate piesele care imi sunt necesare pentru a face aceasta modificare.Multumesc! |
Re: Montare Turbo/Kompressor pe 2.0 16V ABF
iti zic eu ca iti vine sa iti dai picioare in cap cata umblatura este la RAR....pana omologhezi instalatia noua....mai bine dai pace asa
|
Quote:
in primul rand trebuie sa te hotarasti ce vrei, turbo ? sau kompressor ? daca e sa fie turbo, atunci iti trebuie turbina, galerie evacuare, downpipe, tubulatura, intercooler, wastegate, blow off/divert valve si nu in ultimul rand si de fapt piesa cea mai importanta - management - stand alone, si trebuie sa decomprimi motorul. daca e sa fie kompressor, atunci iti trebuie kompressor mecanic, suporti de prindere - probabil custom, fulie, curea, wastegate, management si sa decomprimi motorul. apoi daca vrei putere mai multa, injectoare mai mari, pompa de presiune, regulator de presiune. dar pt toate astea cel mai bine apelezi la cineva cu experienta, nu ceri pareri pe forum. |
salut ...am si eu un glof 4 1.9 sdi...75 cp si vreau sa ii montez un compresor...imi poate spune cineva cam ce imi trebuie....pliz
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning